SHY

Back, home sweet home.

efter en helg i tarsby och ämtervik ><
den har varit kanoners, som alla andra helger ser ut nuförtiden ungefär.


när ja kom hem var de ganska mycke grejer överallt, mamms och norsken flygind har härjat lite tror ja, passar på när ingen är hemma, riktiga partypiglor. de hade även pysslat och gjort julen redan här hemma,typ. så nu har jag även dolat lite på mitt rum,again. de är bättre och mysigare nu. nu fattas hyllorna bara som ja ska inhandla under veckan, hade ja tänkt mej.

nej, nu orkar ja inte blogga mera för nu är det promenad som gäller!


Pyssel låten ikväll: Qwote-falling 4 U


Ciao / friiiidaah

Comment ?

tillbringade gårdagen med bästaste flickorna.
smoothie.kaffe.talk.walk.mandain.juleskum.glögg.idol.gh.kikki.typ.hemlis sen.

sen tog ja en walk home, kan då säga att jag kände mej som "bambi på hal is"  men kom hem tillslut iallafall,faktiskt.

meningen ja skulle sova ut lite på morgonen, men inte de inte. istället fick fridah vara en psykolog åt Maria som hade varit ute på lite roligare saker. and ilike!

är hos calley nu, mys >< mätt som.....
sötpajjen idiaow har varit här ocksåå(L)
även emmeli och tomas.

nej nu ska calley skriva en rad.typppppe.


I don´t play baseball, i fucking ride dirtbike pussy!  / calleeeeeey




/ & F :$





SOBER

upp en aning tidigt idag, redan vid 6 tiden blev ja väckt, yeeyee
eftersom ja skulle göra urin prov här hemma så var jag duktig och SÅKLART glömde bort det de första ja gjorde när jag gick upp, så det blev till att hälla i sig vätska så de skulle komma ut, men självklart blev ja inte kissnöödi, tillslut så fick ja väl med mej de lilla röret och iväg till sjukan.

kom alldeles nyss home nu. haft två lektioner, matte och naturkunskap.
matten gick bra och ja jobbade som en häst, typ. bra fridah, förengångsskull.
men folke? vad ska man säga? abstinenssjukihuvudet.com
simon och sandra, retstickorna själva ellllerrrr ^^

ännna är hos mej, kaffeandtalk! kollat på ronny och ragge.. så sjukt djävla bra! men nu har hon visst somnat här brevid mej, kanske också skulle passa på och vila en stund då kanske, mh och så får de bli
träna sen... gå eller gym? det märks.
Kusselinvitamin sofia kommer runt sex tiden i eftermiddag, så vi ska ge oss ut till Bergvik och kika litegrann
ja vet iallafall att ja ska ha MIN-jordgubbs-bodylotion, möms

imorgon är det redan fredag, och de innebär ju att de är helg såklart, underbart.
åker tuff 'et till torsby vid två tiden, till papps och hjälpa bror med nya datan och kopppla internet. jävla unge som får allt han PEKAR på. grrrr arghh. aya iallafall sen ska jag tillbringa en mysig kväll med dom bästaste tjejerna i världen

Ha en bra helg ni med!

Dagens: Fountains of wayne-All kinds of time

/ fridah

><

aow, ja har träningsverk som..ah.. fan idag så de gör ont. lika ont som när fröken igår drog gitarren rakt på min näsa. Ingen bula, inge blå. extra plus i kanten för det. Puss ändå fröken sweet

eftersom jag är så bra på att komma ihåg saker ska jag nu komma ihåg att gå och ta nya blodprover, efter njuren.
sen ska jag hjälpa mamms att städa lite, ta fram advent saker osv. mys de.
och ikväll blire ut på en lång promenad. till sist försöka göra något åt mitt rum, möblera om? tror det.

ge mej helg

igår gjorde fröken mej fin i håret

Dagens: The calling-wherever you will go

C

/ fff.

ABADON

No school today!

morgon&förmiddagen har jag bara i stort sett tränat gått och gått, tog en lång morgon promenad med bellus i kylan när jag vaknade. hem och äta frulle, hänga med mamms till gymet. undertiden hon tränade med hennes ledare, så tränade jag på egen hand spinning 45 min, band 30, rodd 20, cykel 20, mag och rygg träning 30, var där ca 3 timmar. gick hem och åt god mat, efter det blev det ännu en utgång med bellus igen, fridah har kört hårt idag minsann, och det var as skönt.

nu ska jag ta mej en dusch och sen ge mej av på tuffet till tarsby för att umgås med fröken ikväll, sakna

summer pic, 08!

jag förstår mej inte på dej? okej
jag tror du är desperad, men sluta med det
allt drabbar bara dej själv lilla vän

Dagens: Backyard babies-abandon

/ fffffrajd ><

LIFE ROLLS ON

wiiiiie nu har det äntligen kommit ner snö här i kd, hoppas de ligger nu!
buuurrr kallt bara.

har det varit en helt vanlig måndag. slappt som två lektioner. jag gjorde x84565 miljarder köttbullar på dieten, typ. men ungefär mer än hälften blev uppätna när fridah&frida gick och tog 5 mintuer, så kan det gå och birgitta var mindre glad >< den andra lektionen var psykologi, arbetade om sömn och drömmar. man fick själv berätta kring ämnet, jag behövde inte uttrycka mej så mycke, mer än att jag sover helt underbart som en stock ungefär. tack och lov för att jag INTE har sömnproblem. arbetet om drömmar var helt sjukt. nu vet jag vad jag drömmer iallfall, allt betyder någonting. så dröm mer om spetsiga och tunnlar som föremål :b aya, gick hem i snöyran efter skolan, passade på att gå in genom stan och kika lite i affärer, mysigt. iallafall så hamnade rakt i sängen idag igen när jag kom hem, trött? ja fruktansvärt.

nu ska jag ta en gå/spring runda
efteråt ska jag och bella gå ut och busa
MYSIIS

efteråt borde ja göra något åt röran i mitt rum, ser ut som en bomb förtillfället.
sen ska ja göra de mys, levanade doftljus melon<3

hejrå ><

nej jag glömde en sak..
ja saknar fröken!! ;$

okej då.. en till

Dagens: Lazee-Hold on

AIN'T NO REASON

TIRED TIRED TIRED, jaa jag är trött som en gnu

Fredag: Kortis dag i skolan, gick endast till klockan 10.00. ja var duktig och jobbade in svenskan,PROUD GIRL ;* åkte hem och slappa lite och sen hämta Calley, var här några timmar, hem till sej, hem till mej igen, sova hos mej

Lördag: Jag vaknade FÖR tidigt av min kära söta rara lillebrur och anton som härjade utanför min dörr + att fåglarna skrek så ja tror öronen höll på att vrida sig ut och in, dock var ja s-åå-å nära på att öppna balkong dörren och släppa ut dom, grrr argh! kunde inte somna om igen så jag blev pigg? ställde mej i duschen iställe. sen kröp jag ner i sängen en stund igen.åkte tuff tuff till sagolika sunne. ida var vid stationen när ja kom, bamse kram. vi åkte hem till hennes bighouse..åt god mat, gosaaa,filmör osv. ah ni vet, allt de där två tjejer brukar göra. mer får ni inte veta, de är hemligt. idis är bäst i världen, punktslut. biglove till bara henne! vid 01.00 tiden var nattmössan redan på i soffan tror ja när pojkarna ringde och skulle hämta, vi åkte hem till ämtervik. sängen blev inge sen alls, bara halv 6 sådär. ja.. vi sov på golv, bollen och tillslut sängen.

söndag: sovit gottit, gick upp lagom, åt och spela cross! beställde även clothes, calley,sajmon ja och gurra, nice!
kom hem vid tre tiden, hamnade såklart direkt i sängen och sov 4 timmar med bella som var gossjuk&snarksjuk vid sidan av mej. NYVAKEEN nu, ska vakna till lite i någon minut sen ge mej ut på en lång promenad i kylan med massa braig musik i lilla ipoden. vi hörs, de gör vi!
















<3


hej hej hej då hej
/ffffridah.


TORSDAG!

igår kväll var jag fröken cath knutte och david saw 5. helt allright, inte så dålig som alla glappar faktiskt. den var lite läskig och jag som är skraj för blod skulle väl inte sett den iof, men ja höll i fröken sådär hårt ibland >< höll inte på att få ut bilen heller, eftersom parkeringshuset stängde 23.00. sekuritas stod utanför, någon hade kallat på dom, vi var väl dom som var en av dom som hade kvar bilarna där inne, så vi skulle fått betalat 400spänn, men tur som vi hade var de en bil som skulle ut så porten öppnades, tur i oturen där jaa...

skolan idag, de var slappt, som vanligt. 1 redovisning och en dryg mattelektion, och jaa.. jag tror fröken fridah måste lägga ner sig lite nu & om jag ska vara exakt så är det inte mer än 13dagar tills första delen i nationella är, heeeellpme! känns som det kommer gå åt skogen, det märks. tar fan livet av mej om ja inte får godkänt denna gång heller,matte är inget ämne för mig, nej. aya.. efter skolan gick jag in till stan och träffade min SAKNADE IDIIIIS!! bamse bamse kram. roligt att träffa, och glad att se att hon är piggare(L)

home sweet home
nyss ätit, nu ska jag och mamma snart in till stan för hon ska ta bort hår, gammeltant vetni.
då passar jag på att gå lite på stan och kika!  ikväll blire träna.

ja längtar tillbaka till värmen
CYPEEERN<3




Dagens: Beyoncé-If i were a boy


/ fridah





DIMMA

soft onsdag, yeeee. anna och jag drog till skolan halv nio som vanligt, jag var typ där 1 och en halv timma
eftersom jag skulle upp till sjukhuset på röngten och ultraljud, kolla så allt var okej efter infektionen. helt allriight var det dock inte, höger njure var utvidgad lite, det är normalt men inte så mycket som min var, det märks väl om det blir något återbesök strax, det hoppas vi INTE på. det var ascoolt & ja hoppas på att kinesen hade fel på sina sneda ögon och kollade fel på skärmen.

när ja kom hem var fiia kvar, men ja orkade inte vara social denna gång utan ja slockna som en stock direkt i sängen och har nu sovit 4½ timma, pigg eller trött? Trött va, ah. trodde att jag drömt att jag pratat med fröken förut också, hade ett minne av att hon sagt/skrivit/ringt att de skulle vara här 21.30, Kollade upp det, och jo visst det hade hon skrivit till mig. Måste vara i någon dimma och snurra elller något?

för att vakna till lite nu ska ja äta fil med solrosfrö,linfrö och ngra andra fula röda bär mamma slängt i min fil?
nyttttigt sa hon, sa jaaaa
sen ska jag ut och gå en långrunda, försöka hinna duscha och iväg på bio senare ikväll, SAW5!

GODNATT


Saknar C! >< <3


hejråååå


hejhejhejhejhej

Dagen började med en FÖRSOVNING igen, andra gången i rad nu. bra fridah!
hade servering i skolan, fick vara hovmästaren idag, proud! >< efter skolan drog jag, sebbe, tim och frida
och jobbade på Norrstrand på ett mysigt ställe. gjorde nämligen Fyra Hundra baugetter klara som var beställda, segt i början men sen rullade det på hur bra som hellst, teamwork you know, yeeee! jobbade cirkus 3 timmar, efteråt blev vi sugna på en fika, så vi drog såklart och gjorde det. jo visst satt det perfekt efter denna dag.

Nyss kommit hem, och kusselin vitamin sofia var visst här, trevligt trevligt.
och inatt behöver ja inte sova själv heller, för min ännna sötnos kommer och myser med mej!

nej orkar inte skriva mera... kraaamp!


hejhej

WINTER

dagen har gått fort som aset idag, bakade lussebullar på dieten & de blev lyckade denna gång!
sen hade vi en mindre rolig psykologi lektion..men gick rätt fort ändå. Meningen jag frida och sebbe skulle jobba på norrstrand idag iställe för johan&tim. men de klantskallarna hade ju tagit fel på dagarna? så vi ska jobba imorgon istället, gööött. Så vi åkte hem till frida efter skolan och softade, höll på att somna där en stund, så himla trötta blev vi >< aya änna kom och livade upp stämningen efter en stund och frida färgade håret på henne, ANNA GOES RED HEAD, fräscht som fan blev de!

Kom precis hem och min lilla gullegris blev med mej hem! :)
så nu ska ja vara social tyvärr

försöka få mej i säng tidigt varee också.
Dagens:Joshua Radin-Winter

/ f!

-_-

Nu var helgen över snart igen då, usch vad den bara rusar iväg
jag har iallafall..

Fredag: kusinvitaminer kom och hälsade på.
åkte tuff till tarsby, kom dock fram en aning sent, ca 21.30
men de gjorde ingeeee. badboll och fröken var nya idolerna09 ute på hängbron? lät som ankor.
MUFFemy kom en en stund senare också
Gh, film,taaalk<3

Lördag
: var jag en aning trött när ja vaknade av att Maria stod på dörren 09.45
och plingade och ville komma in. var bara att se glad&pigg ut några timmar
lite coffein gjorde saken redan bättre.Emy kom och hälsade på efteråt också.
Sen kom min söta lilla mormor och skjutsade till stationen.
Till karlstad, typ direkt kom simon och calley o hämta mig, åkte och åt på
någon restaurang med deras familj. sen blev det v.ämtervik/sunne. spelade ngt cross
tvspel, simon,callis gurra och ja. och fan.. ja kunde lite,bara lite lite då! >< sov iallafall där inatt.
Träffade även Martina också!

Söndag: tillbaka i kd agaain.
okey? ah.. ut och röra på mej nu nu nu
lång promenaad, Ipod jävel ladda ännu fortaree

& så,

har ja aldrig träffat en kille som dej<3
youre a special one..

/ F

TALK YOU DOWN

tjöTjöööööö.

dagen har gått för segt för att vara fredag.2 lektioner, den ena var då klockren och det var då på matten, blev
inte något tal idag heller, tummen ner eller upp? upp trorja, eller ne det där tar jag tillbaka. på min gosiga håltimma
satt ja i bibblan en stund och utnyttjade tiden lite, men som sagt så ville ja inte vara där längre därför att de kom ngn svart sak och luktade typ röv, blä. som vanligt i den byggnaden, eftersom det i stort sett bara finns sånna på våran skola.

skulle sen ta bussen hem, men den var proppad så ja o mitt andra gäng fick vänta på nästa, den var lika full den med, men som tur var fanns det någon stå plats kvar. & NACKDELEN med fredagar är att åka tåg/buss iaf.

nej nu ska ja ge mamms lite massage
sen ska vi åka och Hämta Twinsen Hannah och Sofia
samtidigt ska ja säga hej och få puss av ca
lley
umgås med s&h en stund därför att jag fick dåligt samvete
sen vid 20.00 drar jag mot tarsby för att ha en kväll med Fröken. .&badabollen!
i need ya, you need me



Dagens iaf:Creed-six feet from the edge

där har ni dom också, jajjemään!

Ha en kanon helg folk !
för de ska ja ha.

/ fridah.




><

tjosan i trosan.

har varit en riktigt softdag, 2 lektioner och slutade kvart i tolv.  Torsdagar är min dag.
Ditte och jag utnyttjade matten med deeptalk istället, det var skönt. både för mig och för dig.
skönt att höra att det gjorde en stor nytta att jag öppnade mig för dig och du förstod.
jag vet själv hur det blev när jag satt i den skiten, never ever again

aya iaf, när jag kom hem gick jag och la mig och sussa x antal timmar, nämligen 5 djävla timmar
ja menar. då är man trött, säkert skulle ja kunna sova mera, men självklart väcker mamms mig
och ska ha med mig och handla, som alla andra gånger jag sovit, typiskt ><
Innan de tog jag en lång promenad och vaknade till lite.

nu ska jag göra smoothie och sätta mig och döda min lilla hjärna som jag har med ännu mera kuk matte
ursäkta, men matte är verkligen inte min grej alls

sängen väntar tidigt ikväll, hoppasja. GOOODIEE!
saknar fröken&idiiisss.

Dagens låt: Jonas Brothers-When you look me in the eyes

Mums, i like

/ puss från fridah






TYP.. TRÖTT

idag var de ännu en slapp dag i skolan, samma som gårdagen, altså kassan för min delmen det var nog bara bra för min del tror ja, därför att jag var väldigt tlöttis i ögonen när jag vaknade imorse.allt typ spårade ut idag, eller.. inte bara för mig, utan för ganska många, skrattade åt ingenting och blev galen påherrn mattis om höll på att bränna upp mej bakom disken. iallafall så gick dagen as fort.
calley kom igårkväll också & sov hos mig, vi kolla film, busa och gosa ända till klockan var cirkus fyra inatt
kanske därför jag var trött? ja är glad, it feels right! ><


var in till stan en sväng efter skolan. gick runtrunt och letade färg, pga att jag inte kan använda vanlig eftersom ja inte tål de,  de blev på någon hälsokosts-typ frisör som tipsa om färgen. så mamms har precis lagt färg på min enorma utväxt i mitt korta hår. blev ingen skillnad typ!

nej nu blir de plugga naturkunskap, kom på att vi har någon form av redovisning imorgon och hämta massa fakta på flera sidor på nätet, bara att dra igång de roliga då.


Dagens låt:The script-Talk you down

/ f


SUPERHUMAN

chenna!

igår åkte jag till tarsby därför att jag hade tid hos frisören kooortHÅRIIG><
det är as skönt, men dock väldigt ovant.. men, det är väl en vänjesak kanske
var med hannah en stund efteråt, lite senare åkte jag till frökelifröken som ja sakna sakna
lagade chicken och kocken själv gjorde världens goaste typ, currysås
smoothie kaffe och film på det. gottit iallafall. Ems&Kikki följde mej hemmåt senare
och precis när jag gick in genom dörren kom Maria på besök också, trevlaaans

tuff tuff på morgonen och hela dagen har jag suttit i kassan, och även morgon dagen kommer se likadan ut

jag saknar min lilla idiaow, ja ber&önskar allt jag har att du blir frisk, love you you you!


nej nu ska jag titta litegranna på matten och vänta på att Calley ska komma (: ><

ciao

SWEET SUNDAY

godmorgon folket.

gårdags dagen blev de slappis,hjälpte mamms och städade lite
lagade mat, och tog en promenad.
gårdags kvällen tillbringade jag med calley:
bakade chokladrutor
kvällspromenix med bella
Kollade film
(step up såklart) (:

slappis
mysa
det var mysigt.


nu är deett  tjöt på min käre lillebror ett tag iallafall
som blev kär i calley eftersom han åker cross (y)
jajaja.

nu ska jag ja iallafall ut och övningsköra lite, hämta ercan
ut och gå en lång promenix sen låång dusch.
sen får vi se vad som sker..

Imorgon blir de tarsby iallafall och då åker min förlängning ut
fifan underbart skönt ska de bli. korthåri here i come yeeyee.


Dagens låt: Qwote- Fallin 4 U


/ fridah typ.

HEARTLESS

hallåjeller.

idag har det varit en riktigt slappis dag, riktigt skönt.
hade endast en lektion, redovisningar. jag säger bara det, hr2a för hela slanten.
sen var det bara att åka hem igen. åkte till bergvik med mammsen sen hämtade broder.
vi åkte även och hämtade min lilla änna och söta vovven som vi ska passa under helgen, goosigt

ikväll har vi haft en bra kväll, gosa,idol,prata,skratta
kvällen är inte slut än så vi får väl se vad som sker ><

blev inge tarsby idag dock, ej imorgon heller.
sry my bruds, sry my fröken. kommer söndag kväll.

ännaa drog runt elva tiden till sin beundrare. så jag tog en halv lång promenad
i duggande regnet med vovvsing, vilken bus hund, drog igång mig i värsta
race tillochmed, runt och runt


åhw, lilla gosegrisen bella ska ja sussa med tonight

imorgon kommer calley, wie (=

(Old pic)
Dagen låt: Kayne west-heartless
sweet

/ puss från fridah

WORLD GO ROUND

Natten var inte till att sova men äsch. Hade iaf ett skönt samtal på några timmar :)
gick iallafall upp vid halv 5, sitta och halvsova vid köksbordet
och vänta på att klockan skulle bli halv 6, då traskade jag iväg med ipoden i örat, vilket jag har
dåligt minne av, tror ja kanske gick i sömnen? minns iallafall den djävla kyrkbacken.
och att benaa var som spagettigrejs när jag kommit upp. brrr, kallt var de också, väldigt kallt.
Iallafall somnade jag typ direkt ja satte mig på tuff och lyckades sova i stort sett hela vägen,skönt!
Mindre skönt bara att anstränga hjärnan till max med matte när man precis vaknat och var as trött  -_-
så de blev inte så mycke tal för mig, men försökte iallafall. Efter de hade jag naturkunskap,
sen var den dagen avklarad.  Gick in till stan med malin och tog en latte på wayné's, sen kom
även Tinettegumman och fikade med oss. Vi gick på stan också, kollade present till lilla Linus
ochsådär.

sen efter någon timme åkte jag hem, åt mat
sen somnade jag som en stock och sov i typ 4 timmar
många som hade försökt få tag på mig men typ, dream on. Ja!
mamms ville såklart ha med mig på handling när jag vaknade
och det blev jag. Hon var dock inne på samma ställe typ x464år för att
leta efter ett schampoo och ett balsam? själv pratade jag i telen ;b
tillslut kom vi hem iallafall.
mamma är nog den konstigaste och osmartaste som finns och
hennes minne är som en guldfisk, det gillar vi.


Nu: Baugette och proviva mango. Mumms!

Imorgon är det helg, wie


(:


puss/ fraaajda.







dead and gone

idag har dagen varit så jävla b ett STORT B!!
fruktansvärt trött,grinig,irriterad på allt.
då vet ni.

duktig tjej var jag och skippade idrotten också, orkade bara inte.
så jag åkte hem, sen in igen med hannah och mammsen
träffade keri en sväng, blev av med tröja och fick cash! i need

sen åkte jag till min lilla flicka idaaa<3
stannade någon timme.

nyss gjort en svingod omelett, mömms!!!

imorgon torsby, maybe? saknar fröken.




puss och kläääm/fraajd


poker face

ingen skola för mig idag, vaknade, tänkte gå upp.. men. visst somnade jag om lika fort tillbaka
vaknade sen vid 09.30 och fick dåligt samvete, eftersom ja har missat dieten ett x antal.
åkte in till stan, sen gick jag ut och gick en lång promenad med massa nytt med musik i örat, skönt.
sen duscha och fixaa, efter några timmar åkte jag in till stan aagain och mötte kusinvitamin Hannah.
vi åkte till infinity för att hon skulle pierca sig i tungan, fast att hon var nervös så hon höll på att skita på sig.
Nu myser vi jääärnet, kolla film nu.. sen ska vi krypa ner i varma sängen, mömms

imorgon ska jag åka och hälsa på mitt hjärta!

och imorgon kommer ja tänka på dej, det kommer gå galant!

nej nu ska jag göra mig en iskall smoothie
och lite kaffe kanske, eller kommer ja bli pigg då, och sent? jatroret.
smoothie iallafall.

natti natti/ F.





THE END

opps, länge sen jag blogga, men.. lite sammanfattning.

nu var det slut på det roliga, lovet är slutt och det innebär att skolan börjar redan imorgon, och det suger dolme.
veckan har jag spenderat lite vart som hellst trorja, har inte höllt mig på hemma plan en enda natt, tror ja? jo en kanske.
och sen har jag inte lagt mig före 04.00 någon natt, det sägs att man ska vila ut sig under ett lov, men det kan man inte kalla att jag har gjort! men man kan som sagt inte sova bort dagarna, man ska utnyttja dom, eller hur? (:


i fredags blev det utgång, kneten passade millans hus medans hon var i skogen, så vi passade på att dricka lite där, och det blev lyckat. vi drog upp till prostgårdsladugården och kollade läget, mest fulla och fula folk så vi blev inte närvarande sålänge, jag och idiaow drog oss till sagolika sunne och nattade där, på två olika håll!


igår åkte vi hem tillsammans, sov som två stockar i soffan några timmar, sen fixxx och planerade nog alldeles för mycke och försökte fixa chaffis, men de gick inte så bra. Det blev att vi åkte med mammsen till sunne igen sent dock, men det var det väl värt. åkte till ämtervik senare och natta hos calley >< och imorse var det till att gå upp tidigt, skjutsade mig till stationen.
när ja väl kom dit, såg jag på tabellen att de inte gick något tåg, som jag trodde. jävla ändrade tider!
så fridah hon fick sitta i lilla "tågkuren", och jo visst hon somnade också. sen vakna och gick en promenad
eftersom jag skulle vänta 3 timmar. dessutom hade jag ingen mobajl eftersom simkortet var paaaj jävlar
men tillslut kom tuffet och jag blev glad när Idiaow hjärtat klev på i sunne,  hängde med mig till toorsby.
åkte hem till mig, åt, mormor, promenad till fröken emma, drack kaffe och fyllde på bubblan lite.
emma ida, the real girls<3

efter en 2 timmars lång bussresa är jag äntligen framme i kd.
bussen var hur varm som hellst & proppad med people, not good. ingen sovning för mig!
men det ska inte dröja förrens ja ligger i en varm säng och snosar på det som luktar gott... naaam sa ja!

Lovet har iallafall varit superduperskanoners.
det gillar vi


sova nu, natti!


/ Fridah.




RSS 2.0