LOST WITHOUT YOU

Imorse gick ja upp alldeles i onödan. duscha & fixa förfullt. Kolla telefonen efteråt och märkte då att Jim skickat mess, att jag var ledig idag, därför de var en fet bokning och lunchen stängde tidigare än vanligt. Utan tvekan sjönk jag ner i täcket igen, äntligen sova lite längre och de blev ett plus. Lugn morgon blev , sen bestämde jag och mammy för att hårdträna .. det blev det också, heeelt slut. körde egen träning efter schemat 1 ½ timme, sen blev de RetroSpinn60. blev helt förvånad när en gammal kärring runt 60 skulle vara ledare, men sen blev jag inte så paff längre, attans vad hon körde på ;D hel nöjd och det var jätte skönt.

nu ikvl har jag hunnit med att städa och diskat och hängt tvätt.
blir nog tv nu en stund, sen sängen.. oavsett om jag har sovmorgon till 15.00 imorrn, för jag är trötttt.

imorgon kommer hela ligan
hoppas på att få träffa dom!



saknar calle!

/ Love Fridah!

TOUCH AND GO

hejåhå nu kommer bloggen för hela helgen.

fredag: åkte jag till torsby, handlade, drog till fröken där elin, emy och dav också var. grillade och myste, sen kom hela ligan och de blev en "grillkvl" . kom massa folk, spelade vollyboll, dansade och mådde skönt som satan medans många var depp. kom hem ganska sent, dröjde ett tag innan man fick in den sura emy i bilen. vi fick henne i säng tillslut, jag och elin blev sittnas ute på verandan en stund och jag försökte få henne på bättre tankar.

lördag: tidigt &pigg upp kom vi allihop, drog med mej dom ut och de blev stek hela morgonen och förmiddagen, skööönt som attan! bestämde oss sen för att grilla, så vi åkte och hämtade upp fröken sen in och handlade massa gottigt, grillningen blev hemma hos elin. bil bil bil har de blivit hela kvällen, även fast jag hade menat att sängen skulle inte alls bli sen. men faktiskt super roligt. eftersom de va massa äckel raggare överallt  här och dött, så åkte vi till sunne och kollade om de var bättre där, men ikke. träffade folk o, tillbaka! tjockt var de när vi kom tillbaka hit, men klockan drog iväg och de blev hem och bädda ner sej.

söndag: imorse ringde hannah så hon kom hit och vi låg ute i solen någon timme, tillslut gedde vi upp för de blev massa dis och kyligare istället åkte vi in till byn och köpte frukt, sen hem till henne och vi satte eld på hela kälkerud, nästan iaf.. fick knappt stopp på eldandet, buskarna för jan banan blev de inte många pinnar kvar inte ;D haha! lång promenad blev så har nyss kommit hem till pappsen nu. blir kvar här inatt med. strax ska ja åka och hämtar emmy, blir solning och lugnt ikväll.



mina tjejer, ÄLSK <3 ni är bäst. tack för en underbar helg!
Dagens låt: Swingfly - touch and go


/ FRIDAH


STRESS

töligt jobbig dag


ett plus för att jag fick en liten extra sovmorgon, 10.00 var de bara att åka till praktiken, slita röven av sej till 18. sjukt mycke folk, sprang framotillbaka så de gick hett till och svetten rann. när jag kommit därifrån så åkte jag hem, hämtade träningskläderna, hämtade körkortet och sen direkt iväg på en timmas/movespinn. helt underbart att sitta här i mjukisdress och chilla nu efter en sån här stressig dag .

funderar på att va busig tjej som fan imorrn, "sjuk" ?




glad för jag har världens underbaraste pojkvän.



/ love fridah

BYN

igår efter praktiken åkte jag hem till idaslida och hämtade upp henne. sen kom sandra och erika dit också så vi åkte med 2 bilar upp vidare till Torsby. när vi var framme blev vi sugna på latte, så de blev en fika på lustgården. fick träffa FRÖÖÖÖKEN igår, som kom hem från Florida och var brun som en sotig neger! sen, hämtade maria, åkte till mormor och hälsade, åkte till jan banan och fixade lampan på bilen, skjutsade mormor till kusinen, körde till kusselinerna i Rinn och hämtade tröja, hämtade emiely i byn, skjutsade maria hem sent igår natt.  ja.. de blev ett himla åkande igår, kändes jätte ovant i början men nu känns de helt underbart , har inte riktigt fattat att jag har kortet ännu men :)

jag vaknade i morse av att Emiely fortfarande låg kvar och snarkade brevid mej, hon försov sej hon.. så henne skjutsade jag in imorse. gjorde lite ärenden också.

nu har jag precis kommit in från en gå/spring runda, blev runt sjön. sjukt skönt! nu blire plocka och dola lite, hoppa i duschen , hem till mormor och äta. sen väntar ett kvällspass på jäst hemma i karlstad, så åker dit nu på förmiddagen, faktiskt så ser ja fram emot de.

wie, solen börjar kika fram också, härligt!


ha en bra dag.
LOWE/fRIDAH

HAPPY

igår kväll åkte jag till frida gumman och sov där, sandra var där hon också. klippte dom, kollade film och myste järnet<3

imorse åkte vi in till stan , gick lite och jag var nervös jävlar. Men de gick över, nu har jag de gjort.. KÖRKORT!!! :D:D wie, så himla skööönt, att lägga de bakom sej.


efter det så mötte jag upp flickorna, sandra.frida och anna! vi gick och åt, de va mys. sen hängde jag på mammy och rita som var i stan.. och de blev hemmåt. har varit ute och sprungit/gått nu i en timma. ikväll blir de lungt.

praktik imorrn, sen åker jag direkt och hämtar upp min favvotjej i sunne och vi åker sen till torsby :)




/ Fridah..

VA DIG SJÄLV

igår blev att njuta och steka i solen några timmar under dagen, klämmde även in en gå/springtur där emellan också! sen blev de att ta bussen in till stan, mötte upp mammy&rita och tog en glass innan jag satte mej på tåget. hamnade i sunne.. brännboll i brårud först, sen gick alla till filla och slida.. och promanad med gulli mancer också.

man kan ha sjukt roligt utan alkohol.


mitt hjärta kom och hämtade mej senare under kvällen, så nu är ja i ämt. blir hem att köra sen, ikväll blir de klippning på Frida och Sandra, och vi sover sen hos Frida. skönt att vara LEDIG imorn (:





NERVÖS!


/ LoveFridah !



-

Praktiserat idag.
Inte en lugn stund, mycket och göra + mycke folk. fick lära mej precis det jag ville idag! de bästa av allt är att jag trivs som fisken och att marcus&jim är så himla snälla och goa! fick även frågan om extra jobb, känns skönt.

när jag slutade gick jag in till stan, mötte upp Hannah och Micke.. därefter gick vi runt på stan någon timma, fick med mej lite hem idag med, bikini, mjukisbrallor och tungpiercing. undertiden vi väntade på att Sofia skulle sluta jobba så kom rita och vi hämtade upp henne på stationen, sen åkte vi till mitt praktiseringsställe igen, tog en latte i solen.. sen blev de hemmåt.

eftersom de blev en lugn kväll ikväll som ja behöver så har jag sysselsatt mej själv med att riva ut hela garderoben och städat lite här och var, de behövdes! nu blir de lite tv med gamlingarna och sen tror jag att ja ska finna sängen, tlöttis.


 
kollat på resa nu ikväll, för snart drar vi
(((:
CYPERN <3

/ Lovefridah.

TOUCH AND GO

hej å hå!

idag blev de upp och göra sej klar för att resa till Sunne.
Mormor, Mammy och Broder blev även med. skrev teorin idag, och den fixade ja :) såå sjukt skönt att ha de gjort och 1 steg närmare. glädje tårarna sprutade medans mamma tjafsade med herr gubbfan! iallafall.. åkte sen ut på sunne och gick runt någon timme, träffade massa folk och fick med mej lite nya grejer hem! släppte av mormor&broder som tog tåget därifrån hem till torsby. sen blev de köra lite i sunne, och sen blev de hemmåt.

sjukt TRÖTT när jag kom hem, konstigt nog. men de blev de ändring på ganska snabbt.
sofiaa och jag gick på en timmas move spinn! nu är ja pigg igen..
ska slänga mej i duschen sen ska vi gå och handla lite, och ikväll blir de nog sittande framför tvn och slappa.

imorn är de praktik som gäller igen, och det får ett rejält minus.



ha en bra kväll!
Love / fridah!

BIG GIRL NOW

dålig uppdatering här, men de kommer.

under påsk, från torsdag - måndag! har jag varit ute på tripp runt i Värmland, m. Calle&Hans familj + fyra andra husbilar. Hallsberg/Finnspång/Norrköping/Finnspång/Linköping. Det har varit helt underbart.. komma bort från skiten och se sej omkring, och ännu bättre var ju vädret som har varit i topp varje dag. Solat och cross all the time !
har inget mer att säga än att de varit superbraigt (:

så idag, var de första dagen på Praktiken eftersom de ej blev något i torsdags så tog jag igen det idag istället. och de gick jätte bra. mjuk start var de ja.. eller nooot. fullt ös hela tiden, tiden går fort när man har roligt!

nyss kommit hem nu efter timvis sittande vid datan också, tråkigt som tusan men finns inte så mycket man kan göra åt saker om man VERKLIGEN vill.

nu ska jag ta mej något att äta, sen pyssla och fixa lite när jag förengångsskull har tid.



Tack Frökis..
för de fina brevet jag fick i postlådan imorse från Florida.
har nog inte förstått hur bra du har de där nere egentligen.
snacka om att jag är sååååååå-å himla avis!!



Dagens låt:
The block - big girl now(feat. lady gaga)

/ F

BEAUTIFUL SOUL

igår kom Calley och sov här , Loveit.



upp och iväg för att sitta på en 3 timmars kurs, som sög i stort sett, satt för de mesta och halv sov. då vet ni hur roligt det var. blev helt slut efteråt men gick någon runda på stan och gjorde några ärenden innan jag drog mej hemmåt. tok hungrig när jag kom hem så ställde mej och lagade mat åt mej och mammy. sen tog vi oss en lång promenad, handlade samtidigt och sen hamnade vi direkt uppe hos Sofia och var där en sväng, nu blir de hockey och sen bädda ner sej.

Imorgon börjar då praktiken! första och sista dagen innan jag tar lov (:

/ LovefromF.

SUN.

Blir så morgonpigg av sånt här väder, wiie!

morgonen fick också ett litet plus i kanten för ja fick sova lite längre än vanligt.
jag och mammy drog till min hals remiss på sjukhuset imorse runt ,
allt gick galet och blev till cirkus, som de alltid lyckas bli när vi är någonstans..
i väntan på att komma in började det, både jag och hon bröt ihop. hon satt och dolade med mina glajjer
för glaset ploppade ut hela tiden när jag skulle sätta på mej dom och tillslut blev de att bära ett glas.
sköterskorna och alla som befann sej i korridoren kunde
inte heller låta bli att skratta, nog var de PINSAMT.
så här blev då resultatet:


förjävla snygg!

..iallafall så är ja nöjd med besöket, mandlarna dom ska bort inom kort tid.

Åkte hem och njöt i solen fyra underbara timmar, med iskall jordgubbssmoothie&kaffe.
sen fick de bli en lång promenad runt våxnäs som satt super i de fina vädret.
dock så börjar de dra ihop sej och bli kyligare nu, brrrr. vill inte!

Här får ni en goding: Flo-rida ft. Ne-yo - Be on you

jag får nog en goding ikväll ja me, goooosisän!

/ LovefromMe!

(((:

Dåligt med uppdatering som ni kanske märker, men har fullt upp.
kommer en kortis nu iallafall.

Under hela helgen har jag varit i ämtervik hos den bästa. släktträff,cross,mys osvosv. det har varit super.
på söndag åkte jag till torsby och var där under dagen, emiely kidnappade jag påvägen och tog med mej henne. de blev att sitta och prata i solen, sen tog vi även en skön powerwalk. sen blev de buss back to karlstad och där hann jag knappt sätta mej förrens ja somnade ifrån allt, riktigt skönt att kunna sova bort dom 2dryga timmarna.

idag har vi lagat påskmat på dieten, fytusan vad drygt de var. men tiden gick snabbt, även på psykologin faktiskt.
Efter de så hängde Sandra och Frida med till "Jäst" som jag ska praktisera vid. Super fräscht ställe som ligger alldeles vid vattnet nere vid löfbergslila hamnen, personalen var ju inget att snacka om, wie! kommer nog trivas som fisken i vattnet där ((:  Sen blev de ut till Scandic, blev med frida till sin praktiseringsplats. och ja.. sen så gjorde vi stan några timmar, med en iskall smoothie på Wayneés, hääärligthärligt.

tog bussen hem till galningarna och hamnade i solstolen en sväng.
nu ska jag strax ut på en gå/spring tur innan solen går ner.



/ LovefromFridus.

HOW DO YOU SLEEP

igår var de en underbar dag med flickorna.
ute i solen.kaffe.promenader.prat.knep kort.

iiidaow hängde med hem och nattade hos mej, Maria kom även under kvällen och joinade oss.

imorse vaknade jag tidigt, som vanligt. orkade inte somna om heller så jag gick upp runt åtta tiden strax efter att ida åkt till skolan. upp och hade inget att göra, så jag drog igång och städade, dammsög, tvättade och diskade, janivet. nu är de fint på nedre plan, övre orkar ja inte bry mej i, den får brother sköta.

tog en paus nyss, har suttit ute i solen och lyssnat på musik med kaffe! nu väntar jag på att Maria ska vakna och dra sej hitåt. sen blire in till tby och fixa lite saker.. och ikväll åker jag till bästa<3



Tack till


SUN

skön dag:

Hade kortis dag i skolan, pratade i stort sett bara om praktiken. Tror jag hamnade på ett bra ställe, sägs de iaf. men ska inte säga för mycket! vid tolv tiden drog ja med tuffet till tby. emma mötte mej vid stationen och vi gick ner på byn en sväng och träffade folk, sen upp till skolan och träffade ytterligare mera folk, trevligt trevligt (: sen åkte vi hem med mischie hem till fröken. lagade god kycklig, och hamnade ute i solen med kaffe. så nu ligger vi ute och solar, underbaaaart.

snart kommer emielyyy, elin och iidaaa också, wie!


Cute!


ikväll sover jag hos pappa, idaaa me.



Uber skön låt: Jesse McCartney - Leavin'

/ LoveFromMe .





AMAZING

Galet fint o soligt o härligt väder idag.
Snön har i stort sett försvunnit och vårkänslorna är här.

har varit ute i solen så mycket som de gick, men inte alltid så lätt när man står i ett kök och håller på att stressa ihjäl sej. idag har de varit en sån dag , allt blev bara till en enda kaous.. stress stress stress. men vi fick ihop de ändå!

gick och satte mej vid datorn efter skolan idag också.
sen blev de hemmåt och äta mat och kaffe på balkongen med mammy.. och snart drar vi på ett svettigt pass, sofia hänger också på, sweet.


Imorgon blir d torsby
Frökelifrökis <3

hejhej



RSS 2.0