><

idag har de varit en kanon dag, faktiskt. jämfört med igår .

skolan gick as fort, hade mycket att göra hela tiden så ja, tiden den rusade iväg. efter de tog ja mej en liten promenad till körskolan, och satt där någon timme tills Frida, Sandra o Linus kom in till stan. Där gick vi också timmar och de blev faktiskt lite grann för oss alla. sjukt roligt hade vi där en stund, skattat som bara attan idag, sköönt (:

hann inte hem emellan åt, istället så hamnade jag på gymet. fann mammsen i ett hörn i hallen och drog med henne på step-up dance. sjukt roligt och svettigt. träningsverk till tusen i bena harjag också, men de får jag leva med!

nyss tagit mej en dusch
nu blire druvor/film/rambo/sleeep

NATTI
lovefromfridah

YOU SPIN MY HEAD RIGHT ROUND....

idag har de bara varit en b-dag tack varje en jävla gubbe som helt enkelt var dum i huvudet.

har inget mer att säga än att jag ska träna av mej ilskan så svetten rinner på ett spinning pass tillsammans med Mammsen nu ikväll. det ska bli skönt som attan


Grattis till världens bästa kusiner som blev 20år today !


<3 (:

/ hejhej.

PINA COLADA BOY

Lite kort om helgen:

den har varit slapp och skön. ämtervik med calle hela helgen, det är de bästa som finns.i fredags skjutsade vi på simon, och hamnade tillslut hemma hos Sandra gumman ,  mycket folk och trevligt att komma dit och träffa alla ansikten man inte sett på tusen år. Igår åkte vi till kd med maja&tommy. var in lite överallt och kikade, kvällen blev lugn och mys med middag. Idag så åkte jag hem på förmiddagen, körde med mammy någon timme.. gick bara fint. fårse hur de går imorgon.

har även varit ute och gått en runda runt våxnäs nu ikväll, skönt. men örongodiset pajjade helt, suck.


nya varelsen i huset..


ikväll blire WipeOut och gosa lite med lilla filuren Rambo.
sängen blir tidig...

Dagens låt: Baby Alice - Pina colada boy

/ LovefromF.

18

Våran dag idag :)))




Plingat i telefonen hela natten/morgonen/dagen/kvällen
tack för alla söta mess & samtal som jag fått.

& Grattis till Calle som fick körkort idag :)

/ F .


Go dag.

Kan inte säga nått annat än en skön dag.
Började med studiebesöket på Löfbergslila, gick runt och kollade och fick information, precis som förra gången!
efter de fick vi sluta, eftersom mån&ons är de utvecklingssamtal så lektionerna är inställda, vilket är ganska skönt.
Hemma nu.. sitter med en kopp kaffe och ska snart ta tag i pluggandet. jag och rita ska även stå för maten idag, fårse vad vi hittar på med för gottis.

sen är de samtal i skolan, sen åker jag till fröken och sover där inatt.
så de blir dock ingen skola för mej imorgon, viktigare saker att göra.

Helgen har jag glömt också:
Har i stort sett pendlat mellan torsby och ämtervik denna helg. har varit med flickorna och calle.
Firat fröken som blivit stor tjej också, ( bowling/tacos/konsumtaket )
nog om det, helgen har iallafall varit kanoners :)


Fröken Ems ,  Fröken Frajd.


Love from F !





BAMSEBJÖRN

På min lediga dag igår, så tillbringade jag tiden åt att ligga ute på balkongen i solen, faktiskt i 5 timmar. tillsammans med mammy, rita och sofia som även kom över! helt underbart härligt. faktiskt så fick man lite färg och brännde sej lite.
åkte till Torsby på kvällen. Emiely kom lika fort som ja kom hem, drack kaffe och hade mysigt. hon sov brevid mej också!

På min lediga dag idag, så började med att jag vaknade när de andra i huset skulle upp för att åka iväg till skolan, och jag kunde inte somna om så jag låg och pluggade i boken någon timma! sen tog jag mej en lång powerwalk runt sjön i solen med bamsebjörnen Freddy. dock höll han på att dra ner mej i backen, ett xantal gånger, men lyckades hålla mej på benen. har varit och hämtat broders cross och samtidigt blev de in till torsby en sväng, mötte mormor! fick min present i förskott (:

snart så kommer Emiely och Fröken svettiga och vill ha en kaffe förstår ja!

så jag ska gå ner och brygga och slänga mej i duschen.
ikvl åker ja till Calley



Dagens låt: Kelly Clarkson - Long Shot

byebye / love from F.


HELG !

SOOOOL idag med! skönt skönt skönt.

Köket gick kanon idag, rullade på som bara den. Men de värsta var att man fick ställa sej och rensa massa äckliga aborrar, blä. inte min grej! stank python också..

tog en liten runda på stan med Elin när vi blev klara, sen blev de hem och sätta sig ute på balkongen och sola m . Rita, Mammy och Hannah! iskall smoothie + kaffe (:

plugga lite nu.. sen blir spinning 60 med (Sofia,Mammy), änna blir förmodligen också med.




Ikväll ; Slapp och Mys !

tagit helg, ledig imorgon. wiiie.

/ Fridah




HIT AND RUN

Vaknade tidigt idag, även fast ja kunde sovit längre.
Morgonen började mycket bra, fick träffa CaLLLe <3

Hade tid hos doktor bo, fick några stick i armen.. och sen kolla halsen, framförallt den missbildade mandeln som de växt ut en äcklig köttklump på, fräsh ja vet. wellwell! de gick bra, blev skickad till en remiss läkare, de avgör då om de ska bort eller ej.  dock fick ja sitta och vänta länge som tusan, mycket folk.. + provsvaren.. ingen ide att stressa sej iväg och in i köket för att vara där ca. 1 timma. så nej, no school today.

istället gick ja hem. eftersom de va toppen väder med vårsol, så blev de balkongen hela förmiddagen. Twinsen kom även över och gjorde oss sälllskap. stekte som bara den, och lite resultat gjorde det allt (:

på eftermiddagen blev de spinning med sofiaa, riktigt skönt pass! sen blev vi hämtade och åkte till stationen och hämtade upp Rita som kommer nu igen och stannar, den fröken är de inte lätt att bli av med.

slappis ett tag med twinsen, sen drog vi och handlade.. åkte även och hälsade på calle!



nu blir de plugga & sova.
natti

/ Love from F.








EH EH

Wiiiiie, våå-årkäää-änslor !

jätte fint väder och jag har till och med varit ute på en morgon promenad runt sjön. skönt att bara strosa runt med massa ny godis musik i min ipod +  solen som värmer ens rygg.

har nyss lagat mat åt mej och pappsen, de blev gott. har även tvättat två maskiner idag, hängt upp.. och plockat massa skrot som ligger överallt hullerombuller inne i dehär huset. men nu är de skinande rent(nästan)

duschen var också skön, ska ta och packa det sista för om en liten stund drar jag tillbaka med mammy och hannah som också ska med.. back to karlstad!

* DAGENS VÄDURAR:
Fortsätt med att försöka förverkliga dina drömmar.
en belöning är att vänta inom en snar framtid.

* DAGENS LÅT:
Lady gaga - Eh eh



4 Månader med den bästa !


/ F .


lOVE sTORY

SKÖNT MED HELG!
denna vecka har gått segt, men ändå lagomt fort.

denna vecka har jag och kusselinen tränat som 2 stollar känns de som, men de är så himla skönt. anna har varit med på ett hörn också. ont i rompaaaaaa nu, ajaj


Har även suttit och planerat lite förut om Cypern :D:D:D:D


Sitter in the "BIG RÖVHÅLA" torsby nu.
åkte bil med mammy och sofia hit, påvägen hit stannade vi upp i frykenstrand och besökte min favvotjej idis, drack kaffe osv. mysigtmysigt! sen hämtade vi upp knut i torsby för jag skulle klippa av krullen. dröjde faktiskt en bra stund innan vi kom oss hem till pappsen.. först tog vi oss inte upp här hemma med bilen därför de var en stor plogadkant. så vi ringde på broder och sa han skulle komma ut och skotta åt oss. de fixade pojkarna de. sen drog ju vi och skulle vända, och tog en liten omväg undertiden, en ganska onödig omväg faktiskt. hamnade vid grannhuset mitt emot, kom varken framåt eller bakåt. framåt var där även en fet snödriva och bakåt där satt vi fast. så de var bara att ringa efter dom igen det, tillslut kom de med spadarna ;D kom äntligen hem tillslut och fick klippningen gjort, som blev lyckad.



saknar min fis <3



13 Dagar Kvar ((=

/ Natti nattis

GALEN!

2 djävla dagar har jag nu dolat med att försöka få mina underhår black.
men istället så.. först ljusgrön.. och nu mörkgrön blandat med TURKOS.
henna färg sugerballe. så ikväll skiter ja i om jag får en allergi, därför ska ja ge mej in på vanlig färg, för de här går inte!


Jag och sötnos sofia ska åka och göra vårt spinning pass nu.
sen blir de färga färga färga

 
ikväll blir de även bastaaaa
jag
sofia
rita flygind
& mammy
(:

hejhej

TORSBY-KARLSTAD,

Helgen är över.redan ?
önskar att de man kunde stoppa tiden ibland, därför den rusar som attan iväg bara.

igår så blev de en ganska lugn dag för min del, eller vad man ska kalla det. åkte för de mesta runt i bil under dagen med Sofia, för att skjutsa och hämta Micke på träning. sen blev de hem en kortis, äta och duscha. Sen blev de bowling med Twinsen & Micke! loooooser, blev man ju själv. men faktiskt så gick de fint för att inte ha spelat sen flera år tillbaka.
Åkte hem efter spelningen, och hade en riktig mysiskvällll med dom, wallander osv! jag och hannah fick oväntande planer men de blev inget av för vi däckade alldeles för tidigt och jag hamnade där inatt.

När vi vaknade hade vi sett fram emot att ta en Promenad runt sjön,
men inte de nej, snöstorm som fan och tråkigt väder. såå det blev till att styrketräna en stund, de va asgött!
sen blev de hem till pappsen en sväng och gooosa med lille måns som äntligen kommit hem, men de säger ju sej själv kanske. det är ju Mars ;D sen så blev det att sätta sej på tuffet..
& nu är jag BACK IN KD med pladdefiorna.

nu ska jag faktiskt försöka att vara lite duktig när jag äntligen har tid till det.
Jag ska:
försöka städa rummet
plugga skallen av mej

ta mej ett varmt bad
dammsuga överallt
göra egen ansiktsmask
sen ska jag mysa gärnet med melon + smultron doftande ljus!



Ge mej sommar!



/ love from fridah



FREDAG - HELG !

Åkte till Torsby imorse/förmiddags.

skönt att komma bort från pladderfiorna, fast ja saknar dom lite nu.

handlade iallafall med pappsen när ja kom fram. fattar inte hur bilens utrymme räckte ens, det blev altså en rejäl jävla handlig. Jag och brother hamnade i köket idag, orkade dock inte laga någon mat. så ställde allt på honom, lärde han och laga. eller tror han försökte lära sej själv, för ingen hjälp ville han ha. därför blev det brännd mat idag, mums gotttiiis!  sen blev de lite plockning och dolning, som vanligt när man kommer hit.
Emy kom tillslut och räddade mej, drack kaffe och igen våran "talk" som vi inte haft på länge!

sen så åkte vi hem till min frökis! david och bullar var där.
sen kom galningarna ellen och elin.
där har vi tillbringat kvällen
det var mys.


saknar min favvotjej!

natti

NEJ!

idag är de en sån här dag som inte borde finnas.
jag är trött
jag är arg
jag är slö
jag har ont
jag är grinig
jag är utsliten
jag saknar Calle

mer än vad jag saknar någon annan just nu.



Dagens & Veckans vädur:
Du är kanske zodiakens krigare, men ditt hjärta är ömsint och empatiskt den här veckan. Din huvudsyssla blir att försöka skydda andra från världens hemskheter. Du ser till att de du älskar inte far illa, meddelar dåliga nyheter på ett mjukt sätt och försöker se allt som dyker upp i ett positivt ljus. Både du och de dina blir lyckligare av den anledningen.




hoppas träningen ikväll gör en på lite pepp


/ Fraaajjjd!




WHATEVER YOU LIKE

ingen skola blev idag. åkte tidigt imorse till Grums för att göra halkbanan som nu är avklarad, ett steg närmare.
var så sjukt roligt dessutom.

efteråt fick vi skjuts in till stan av en gammal gubbe på typ 75 bast som ja inte tror visste vart gasen fanns ;D
gick iallafall och solade i 30min när vi kom fram, asskönt. sen blev det hem och laga mat, och my mouse anna kom och har varit här en stund, druckit kaffe och pratat lite skit.

nu ska jag sätta på mej träningskläderna och vänta på att Sofia slutat jobba. sen går vi och kör ett pass på gymmet!



ikväll blir inget speciellt annat än att råplugga på ett fett köksprov som vi har imorgon
och fortsätta lyssa på mammy och norskens pladder.

hejhej

FREDDY

idag började skolan igen då.
riktigt dryg dag, eller snarare seeg. hade mitt oförberedda praktiska prov i matlagning idag, men de gick fint.. som fan.
dt jag gjorde var köttfärssås & spaghetti till 100portioner.

efter skolan drog ja in till stan med sandra och frida en snabbis för att snabbt in i affär och köpa linnen. sen direkt till bussen igen för att åka och träna. blev spinning intervall 45, som ni märker så är de typ det enda ja går på, men de är för att de är så himlans skönt när svetten bara droppar med dunkande musik i öronen, iliiikeit.

aya.. efteråt så åkte jag och mammy in till stan och hämtade Rita Flygind vid stationen som nu ska vara hos oss några dagar framöver eftersom mammy inte klarar av att vara ensam, jävlaturkjävel.
ska mysa lite med dom ikväll, men sängen väntar väldigt tidigt.

No school tomorrow.
blir halkigt åt mej istället (:



Freddy bamsen! <3



/ F
 

Im not gonna beg you stay. .

Morrn!

opps, vad det har kommit massa snö inatt, försvinn förhelvete! är så trött på dehär. våren är påväg? jaja, så var det med det. idag blev de ingen morgon promenad, om man skulle ge sej ut i det här så skulle de nog täcka upp till knäskålarna.

Idag blir de en bil tripp back till Karlstad, usch ja vill egentligen inte, de enda som inte lockar är att gå upp tidigt nu igen och börja skolan, men tack och bock för att vi får en extra dag ledigt.

jag är så otroligt shopp-sug-en nu. får bli att inhandla massa vårfint och färglatt inför våren när jag får tid {:


Beställda!


ikväll blire movespinning med kusselin


/  F r i d a h M a r i e N o r d l u n d !


/

yesterday blev jag hundvakt åt stora björnen Freddy hela dagen, gick säkert 2 rundor bara runt sjön. soligt och fint väder så de var sköönt som attan. sen fastnade vi visst hos Hannah så vi var där & busade i snön några timmar. sen kom de planer inför kvällen när frökelifrök ringde, så vi drog till jakob och drack lite smått,smått. kvällen blev rolig, naket och ung för mej!


vaknade av att mammy kom in i vardagsrummet mitt i natten och frågade om ja inte skulle lägga mej i sängen? hade visst somnat i soffan med Nelly snarkandes på bröstet.

idag vaknade jag faktiskt uberpigg efter att ha druckit flera liter kaffe snart tror jag, deär det värt.  jag och brother har kört hårt med "magmaskinen" imorse, sen tog jag mej en liten kortis promenad.  nu blir det att dola och städa lite här hemma, hänga upp tvätt, packa ihop lite. sen ska hela ligan till mormor och äta!


SAKNAR CALLE NU!

ikvällningen blir dt en power-walk med gulliga fröken!



skönt att va ledig imorron (((=


/ F


RSS 2.0