söndagsmys

gillar inte när min älskade pojkvän åker ifrån mig sådär på en söndag. men det har varit en bra dag ändå, har haft elina gumman här på mys,kaffe och massvis av prat. sen blev de hem till sofia och micke en sväng för att kolla tv ochsådär.

känner faktiskt att jag varit duktig idag också, inte nog med att jag dammsugade och diskade så har jag faktiskt hunnit med att tvättat och sen hängt och.... lagat mat! inte illa de inte.

nu skaja ta natten alldels strax, men först kolla om de finns ytterligare något sevärt på tvn.


puss o, kläm

* l o v e t h e w a y y o u l i e

dagen började med tandläkarbesök för min fis då ja hände med, 09.00 gick jag upp. de är inte ofta nuförtiden altså, men de va skönt, speciellt när man blev pigg av vädret förengångsskull när man klev upp då det var soooooool. och idag är första dagen jag fick skrapa rutorna i år. somnade på soffan i eftermiddags, och fick ett dåligt besked när mamma kom hem efter att ha varit ute och gått. då hade hon tappat mina BILnycklar någonstans i skogen så jag,sofia,mamma och perra hängde med och försökte leta, men ingenting hittade vi. och jag har heller ingen extra nyckel så vet inte hur de slutar. så himla typiskt nu när jag precis skulle sälja bil fan. vi gedde iallafall upp efter ca 2 timmar, gick hem och jag gjorde äppelpaj. mums va de! och mätt som en plätt.

jobbade föressten i lördags och jag kände verkligen att de va så himla sköööönt! vill jobba mer o mer o mer.
först jobbade jag på freden 11-15.30 och sen provjobbade jag på stadshotellet 16.00-01.15, och det gick jätte bra! :) nu håller ja bara tummarna.

nu skaja snart kolla reprisen på paradise hotel eftersom ja missade det förut.
så hej.


burr

usch vilket busväder de är här i karlstad. regnar, är kallt som inni, blåser.
sånt väder borde inte finnas. tycker inte jag iallafall. de är som ja vill gå i idé tills de är sommar och värme igen!

nu på sistone så har de inte hänt så mycke faktiskt, går för de mesta hemma om dagarna och gör inte ett skit, JO jag väntar på att få mig ett jobb!!!! orkar verkligen inte gå arbetslös längre, känns som ja gjort de i en evighet fast jag egentligen inte har det.

förengånsskull gick ja upp tidigt idag, annars studsar ja upp fööööör sent på förmiddagarna, har lixom inga rutiner med mig längre.. så blir de! sitter just nu och dricker kaffe till godmorgon med mamma
och idag har jag fullt upp;
träffa Elina för att ta en fika inne i stan
träffa Emilia som är i karlstad och klipper sig
in på Freden och hälsa på
hem till Sandra och dit även Frida kommer

blir förmodligen sunne i helgen och umgås med min käre vän Emma :)

ha en bra dag
pussåklem



RSS 2.0