gokväll


.. folket
antar att de är många som är ute och härjar idag men inte jag minsann, hemmakväll för min del och tillsammans med broder,mammsen,älskling och lille vovvsingen. men just nu är de bara ja å mammsen o vovven som är hemma, har varit ute och gått, busat med lillen och handlat gott. lite senare ska vi hämta pojkarna.. ångrar mig faktiskt inte ett dugg med tanke på att jag har öppning på jobbet imorgon! :)



efter jobbet imorgon blir de fira frida gumman som nyss fyllt 19! grilla på det :)

ha en bra kväll
puss!





jobb!


usch för försovning, såklart gjorde jag de imorse.
fullproppad dag i skolan som nötade hål på min hjärna
iväg till jobbet och jobbade kväll, det gick galant :)

nu är jag väldigt trött både i huvet och i benen så ska lägga huvudet på kudden och plugga lite inför morgondagens alkoholhanterings-prov! sen mysa ner mig med älskling


nattinatti på er



. . . . .. .


 några dagar tillbaka:
i fredags åkte jag och baby till sunne för att vara där under helgen
under kvällen så gick vi ut och åt tillsammans med annika och nelson på Selmaspa+, åt en supergod cesarsallad och någon cider på det. sen blev de av mot selma en sväng, men var inge festsugen så lämnade dom andra och gick till martina istället där vi babblade om allt möjligt och myste riktigt. hon gjorde min kväll <3 lördagen: var vi på bröllop och efteråt till hembygdsgården. fick en god 3-rätters som bestod av skagentoast,oxfilé med pot.gratäng och cremébrule. mumsigt! umgicks med martina på kvällen en sväng. senare blev de grilla med DK alex och älskling. efteråt kan jag säga att jag blev sjukt trött, somnade skönt i soffan kan jag säga. söndagen: upp tidigt för att åka mot torsby för att jobba på sahlströmsgården. vilket var mycket roligt och skönt, saknat stället otroligt mycke.
blev hemfärd senare till karlstad.

jag är ingen duktig tjej på att gå till skolan på måndagar, därför har jag nu bestämt mig att hoppa av min kurs konditori, inget för mig direkt heller så därför bryr jag mig inte tråkigt nog. sussade därför länge imorse och pigg när jag vaknade så fick ruset och började städa,diska,tvätta och åkte och betalade balklänningen. nu ska jag nog ta mig en nap, sen kommer resten av dagen bestå av plugg. blir att ligga i sten hårt nu de sista



tårar säger mer än tusen ord, vissa betyder mer än vad du tror....

tack för mig, puss!


HELG :) !



ja då var den skriftliga delen i nationella klar då, bara den muntliga kvar! det försvinner mer å mer jobb iallafall och närmas studenten :)

Igår ringde de in mig så ja fick jobba, precis vad jag längtat efter och de gick bra som vanligt.
somnade som en stock när jag kom hem..




fredag & helg!!
åker strax till sunne med älskling för att vara där under helgen. och på söndag ska jag jobba på sahlströmsgården i torsby. fårse vad denna helg har att erbjuda, vi ska nog grilla ikväll och jag ska träffa martina <3

ha en bra helg på er
/ Fridah


TRÖTT


trött dag i skolan idag & dessutom försov jag mig också till en början. som tur var så slapp vi en lektion för istället lyssna på en föreläsning då arbetsförmedlingen kom, mindre intressant men kanske nytta? :p

tänkte lägga mig när jag kom hem och sova bort min trötthet men det blev inte av idag heller, sen jag kom hem har jag, eller jag hann knappt innan med dörren innan jag gedde mig av igen. skjutsade in henric på jobb och då passade jag även på att sola samtidigt. sen var jag hemma igen då jag fick ångest när ja kollade på berget av DISK så ja fick utan tvekan ställa mig där och ta reda på skiten, sen städat lite och så, nu är jag ännu tröttare! 

nu blir de:
Smoothie & Kaffe :)

 
8 underbara månader & jag älskar dig mer och mer för varje dag som går! <3

ha en bra kväll på er sötnosar.


ogilla



ja då har de roliga börjat då, menat raka motsatsen. ogilla teori i skolan, dvs. mycket bättre att ha servering. redan första dagen idag drog de igång med nya uppgifter, planering för massa prov osv.. ja ni vet. så är de och nog om det.

har precis kommit hem efter att ha varit å växlat tillbaka pengar, handlat och hämtat ut mitt paket från nelly


ser ut att hänga på älskling till sunne i helgen!

nu ska ja plugga på morgondagens redovisning och ta en kaffe

puss!


soliga dag.


igår kväll laddade ja & baby ner The Final , vet inte riktigt om ja kan rekommendera den för vi klarade inte ens att kolla på den, så äcklig och sjuk film får man leta efter. höll helt ärligt på att SPY och gråta sen gav vi upp och sov istället.

jajjaj.

förtillfället sitter jag ute på balkongen och solar med en kaffekopp intill mig, gud vad härligt.  jag älskar solen!!
blev ingen skola för mig idag, orkade inte gå dit. funderar på om jag ska hoppa av konditorikursen, är ändå aldrig där så lär inte få godkänt i de och + att de inte är något för mig. får fundera tills imorgon


<3


Alexandra Burke - All night long

fårse vad dagen har att erbjuda. kan ju inte låta bli att ta en promenad iallafall :)

ha en kanon dag!


längtar tillbaka....



guuuud vad skönt det var att få sova ut ordentligt imorse
skulle sovit längre än 11 om ja kunde faktiskt men typiskt att mensvärken satte igång, alltid är det något

nyss varit ute på en lång promenad med mamma och sofia och det var väldigt skönt trots den kyliga vindpusten, så nu är jag pigg igen. står och gör mat nu och idag blir det Kyckling,ris och currysås, mummmmma


längtar redan tillbaka till värmen, för en vecka sedan låg jag och min fis och pressade på stranden,
spelade boll i havet, tog en öl vid stranden, ute och åt god mat, njöt av livet.
det finns nog inget som är så skönt som att vara i värmen.


har ångest för vad som väntar mig under veckan
dret skola

ha en bra dag!




balklänningen<3



HELT KÄR.  min klänning jag kommer ha på balen!!!!


igår eftermiddag hämtade jag mina flickor som kom till karlstad igår, martina&ida! gjorde oss i ordning och hade förkrök hos mig. sen begav vi oss till nöjes, inte så roligt som vi förväntat oss pga att de va så himla mycke folk så man knappt kunde röra sig. men vi hade annars en mycket bra kväll tillsammans, saknar dom i massor..
har faktiskt inte varit sådär bakfull idag som ja jämt brukar vara och skönt är det. därför har jag faktiskt hunnit med en hel del nu idag som, tvättat,städat,lagat mat,gått och kollat på mickemus match! nu sitter jag här i soffan och är lite sliten, börjar ta emot lite men det ska jag försöka ändra och slå bort, kaffet bryggas förfullt där ute i köket :)

ikväll blir de endast lugnt
ha en bra kväll på er
puss


check!



puh. serveringsprovet är över och det gick faktiskt prima, det enda felet var "oputsad ljusstake" ;) haha löjligt
3 ansikten kände jag igen men 1 tant från ingenstans, dom jag handskades med. nu är altså serveringen över för gott i skolan, lite tråkigt faktiskt. har varit jätte roligt faktiskt med en bra grupp!

efter skolan åkte jag in till stan och köpte mig en gul JET klocka, super nöjd!
och nu är mitt huvud som en stor bomb, är så trött att jag måste ta mig en powernap
bäst att passa på innan rita kommer :D



i love u min fis


imorgon blir de studentfest på nöjes med ida och martina! <3


puss&kram


sol sol sol :*


kan inget annat säga mer än att det är hääääääääääärligt väder, älska solen!
ska ut på en skogspromenad i elljusspåret med sofipropp alldeles strax å de ska bli gott som tusan

har ångest för att man har så J*VLA mycke i skolan att ta igen och kommande veckorna som är kvar och består av endast teori, buhu. men jag tackar och bockar för att det snart är slut på det här. det närmar sig sakta men säkert :)



är lite nervös inför dagens serverings prov faktiskt, då det kommer fyra okända människor och ska bedöma mig utifrån hur jag arbetar osvosvosv.... som tur är har älskling gjort en bra 3rätters meny åt mig och så har vi gjort passande viner till varje rätt. så ikväll blir de att plugga på dom så jag vet vad jag ska säga och vad jag serverar wish me luck

utgång på nöjes @ fredag frågar jag mig själv? det blir nog så jaaaa
med sötnosarna idi och martina

ne nu har jag inte tid här mer
heeeej


lyckad resa! tack baby


Teneriffa - Los Christianos - Villa Mandi
underbar resa tillsammans med Henric älskling

berättar lite kort:
flög från Gardemoen och flygresan var väldigt dryg som 5 ½ timmaeftersom vi hade helt ospec. så visste ju vi varken vart eller vilket hotell vi skulle komma på men vi blev nöjda med vårt resultat och hamnade på ett fint hotell, (golf resort) såg ut som om vi kom mitt uppe i ödet till en början men när vi fått vårt rum och kikat oss omkring så var det faktiskt bra, endast 10 min ner till själva "centrum" och beachen. kollade läget, tog en öl och njöt av värmen första dagen även fast det var molningt. när vi börjat veta lite mer om ön så fann vi en populär restaurang som hette Chill Out, där vi faktiskt befann oss 3 kvällar och njöt av underbart god mat! var ute och åt varje kväll, spelade biljard,drack gott,pressade i solen,låg på stranden och vid poolen, såg på folk, glass, osvosv.
resan gick hur fort som hellst och vi hade det helt underbart, skulle mer än gärna vilja stanna längre!



orkar inte skriva mera!

jo, jag är trött efter en lång skoldag av servering och projektredovisning!
kaffe :)

bye


RSS 2.0