FORGIVE ME

imorse gick ja upp oplanerat tidigt, vaknade tillochmed av telens vibration vid mitt öra, inte dåligt. det var iallafall hannah som försökte få tag på mej för att fråga om jag skulle med till karlstad. nej, sa jag först vad jag minns. somnade om, vaknade ganska lika fort som ja somnade om och visste inte vad jag hade sagt. men som sagt, jag blev iallafall med hela ligan, åkte ut till Ö&B och kikade med de andra, själv hade man nysatacker hit och dit, och jag räknade. 21 på rad, inte dåligt de heller! sen fick de bli hem till mammii för mej, orkade inte gå jorden runt med djävla förkyldningen.

mormor och morfar var nyss här och firade broder som blir liten idag. nu har de andra åkt ut till bergvik och jag är aloooone at home, rätt skönt. ska försöka dola och göra maten klar tills de kommer hem. och sen kommer även typ hela släkten hit också.


sofia
flyttar även in grannhuset brevid oss idag, wiie! där kommer ja bli inneboende enheldel ja (:



brrrr, ja fick sån lust att sooooola idag. men nej!



DAGENS : LILLEN - ETT TILLSAMMANS


slaaaash f!











TOUCHDOWN

Vaknade imorse av att jag var totalt dyngförkyld. allt visar sej tydligen komma på en och samma gång, typiskt. och fridah vill inte vara mera sjuk nu... .

mormor är iallafall en ängel som varit och handlat en massa åt mej <3

förövrigt ser helgen ut att bli lugnare än vanligt och mer skitig än vad man hade tänkt  sej. men de är bara att bita ihop och försöka se glad som fan ut.

Frökis och Emiely kommer iallafall ikväll och livar upp och gör sällskap iallafall, myspysigt


nej nu orkar ja inte skriva mera
 
eller jo, att jag saknar ida slida mest av allt

nu ska ja gå på nedreplan och fixa mera the.
Have fun!

HATE THIS PART

idag har de varit en dryg dag, började dagen eller morgonen med feber, och hostan som bara är värre. känns som om ja ska hosta upp hela min hjärna så de är skit gött. men att bita ihop är de enda.


åkte till torsby med sofia som sällskap vid tolv tiden. hängde med dom hem, och har varit där hela dagen. slappat, pratat om hur djävla mycket vi saknar cypern allihopa, bara de tog oss hur länge som hellst att prata igenom, men snart blir det av igen. twinsen färgade mej också, faktiskt så syntes det denna gång och nu är ja.. bloooond (:

sitter hos pappsen nu, ska gå ner på nedre våningen och hjälpa broder med lite läxor och sådärnu. sen kommer maybe Maria, och jag ska klippa page på henne, de märks!




byebyeslashfridah


TIREEEED

idag har de varit en slitsam dag, defininitift i köket, jises altså!
jag&ida
gedde oss in på en av sakerna vi absout ångrade när de kändes som om man var i världens varmaste land,typ. 2 hela fucking timmar stod vi och stekte fläsk på stora stekbordet, never again. när vi äntligen var klara så blev vi helt dumma i skallen, reagerade inte på någonting och inte kunde vi sluta skratta heller.

sen drog ja in till stan med änna och josef där vi träffade elin och Indré som ja inte sett på hur länge som hellst nu, gick och kikade lite. sen var de bara för mej att avvika och ge sej iväg till körskolan, där vi hade teori i 2 timmar. efteråt, direkt iväg till gymmet. tränade spinning60 med ännamus och mammsen, skönt (:

men nu är ja totalt slut, trött och fryser.

ska packa lite nu, för imorgon drar jag till tarsby!


saknar honom jätte superduper mke!


nej herrrå!

IDAG!

....har de varit en goodie dag för mej än så länge, hämtade nya krafter igår så idag kändes de som om ja fått en kick eller spark i röven? pigg och glad, och köket gick asbra!

efter skolan drog ja in till stan, men nu kom ja på att ja glömde springa in på H&M åt fröken. fan!
mitt minne suger som kuken! aya.

åkte iallafall direkt till gymmet och tränade någon timma, skönskönt. sen tog ja den lilla promenaden hem, lagade mat och sen har jag städat rummet, bytt i sängarna och litesådär. pluggat också föressten, fast bara LITE (:


här har vi en tjej som ja saknar hårt, beckilooou.

nu ska ja kleta in mej med min hemmagjorda ansiktsmask:
½ avokado
1 dl naturell youghurt
1 msk honung
2 msk havregryn
Testa vetja, man blir len som en babyrumpa (:

sen skaja ta ett bad & sooova tidigt.

imorgon början teorin på körskolan också. och på det så blir dt spinning med mammsen.

/ fridah

I'M NOT POP, I'M HIPHOP.

idag har jag varit väldigt tlöttis!


dagen började med att stiga upp halv fem,tiiiidigt som gatan. fattade inte att de var sant först. gick upp, hade only 5 minuter på mej och pappa satt redan ute i bilen och vänta på mej. tog tuff som gick 05.24 så jag var i karlstad redan vid sju! satt några sega minuter på stationen och glodde på folk, sen gick ja till skolan och faktiskt så var de folk där, som tur var. hade teori i dieten, jag tim och frida jobbade som attan, de flöt undan och fick mycket gjort, tur att tim var våran "lathund" litegrann, höhöh. sen var de psykologi och slut på dagen.

gick in till stan med elin och tog några varv på stan, sen gick vi till waynée's och tog en stor lattttte, mmmh gotttis.

sen bar de direkt till kmti och fick mitt kort, äntligen. och sen var de bara att åka hem och lägga sej och soova en stund, har varit lite kämpigt idag för varit neger trött. men nu har ja nya krafter, så imorn blire hårt (:


VECKANS VÄDURAR:
På grund av din förmåga att fördjupa dina relationer kan du utan problem ha många goda vänner samtidigt. Fördelarna med detta kommer du att märka hela veckan. Du kan till exempel tala med någon du inte har haft kontakt med på länge och fortsätta där ni senast slutade. Och du drar dig inte för att be dem om tjänster heller.


nu blir de plugga psykologi i badkaret!

ciao

ROADTRIPPIN'

varför är det så himla grått och blött och ett SKITväder? det enda man blir är trött och argh! grrrr.. trött på dehär.


sov med mysklumpen calley inatt med, och har gjort hela helgen. Det är de bästa som finns, att få vara med dig och att ligga på din arm och sova så skönt som man aldrig gör annars!

(L)



/
kom precis hem iallafall. pappa har lagat mat som jag strax ska hugga till med, sen blir de en lååång powerwalk runt sjön, snor med mej "lilla",eller Stora vovven Freddy på vägen ockå (:

TILLBAKA PÅ INLÄGGET:
varit duktig och burit in massa ved & städat lite här och var i huset förut. sen gick ja promenixen som var super skönt, dock var de väldigt halt och massa plask, men de gick ändå. gick direkt hem till fröken på en kaffe kopp, sen hem. och maria och hennes pojkvän kom på kaffe,IGEN! faktiskt så känner ja mej just nu som ett kaffe-monster.

nu ska ja äntligen slänga mej i duschen och sen bädda ner mej. för imorgon blir de tidigt upp som tuppen.


så...
Natti Natti !

slaaaaschhh. fridahmarienordlund !

GOKVÄLL!

igår åkte ja till calley och myste, saknat mega! nattade där, och idag har de nog varit en utav de slappaste dagarna jag varit med om, kanske. nej, men faktiskt inte gjort ett dugg. åkte back till karlstad förut i eftermiddag, hem till mammsen och vara lite social, hoppade i duschen och gick till maxi för att köpa nötter. sen så gick jag hem till stefan där lina,lina, zandra och italy muffen, har höllt de sällskap när de varit partypinglor.
faktiskt så känner ja mej så djävla duktig och inte dricker alls, tror ja blivit nykterist.

nu har de dragit in till stan för att leta sig ragg, hörde något om blatte ragg? nej usch och fy.
jag och stefan är alone och vi kollar lite film klipp och han visar mej sina coola saker han har köpt sej, rik gosse de här.

nej nu ska jag kila för snart kommer calley m. company och hämtar upp mej. ämtervik inatt också, mums!


ciao



RUGGIGT.

tjingelingen.

ida och jag myste mycket inatt, de var i stort sett vad jag hade att säga. nejdå. vi var pigga och glada redan vid 10tiden imorse. duschade och fixa, men även stod mitt hår åt tusen olika håll, need some plattång! smartass så glömde ja den i karlstad. iallafall... josef m. hela ligan kom och hämtade oss och vi åkte in till skolan, träffade folk, drack kaffe med haaster osv. sen drog vi ner på torsby city och kollade, sen kom papps och vi handlade.

nyss kommit hem, ätit kycklingsallad som var asgott! nu ska ja lägga mej och vila en stund för mensvärk är dock inte roligt. promenad skulle inte vara fel, men inte direkta toppen vädret att ge sej ut i. plask, ruggigt,grått och fult äckligt väder som inte fridah tycker om ><

föressten så blev ja kär i johannas hummel mjukisar, så... in och köpa de strax (: kvällen tillbringar ja i ämtervik med Calley ikväll <3

ha en bra kväll ni också
för de ska ja haa!
slaaash fraaajdaaahn.

SO FAR AWAY....

2 dagars blogginlägg!

yesterday: sov över hos hjärtat slida. gick upp sju på morgonen, pigg och glad? åkte till brodygrafiska och var med dom en heldag, faktiskt så var de superkul. träffa folk som man inte sett på år och dar. efteråt drog vi hem till sandra stridsberg och lagade mat, åt,tog de lungt och sen blev de bara jag och ida som INTE banga träningen. körde hård spinning, skönt. men tror inte ja skulle gett mej in på de efter att ja var sjukis och inte återhämtat mej ännu, argh på mej själv. lever iallafall! sen blev de hemmåt, sova.


today:
en vanlig torsdag. åkte till tarsby(pappa) och tog de lungt en stund, hannah kom och gjorde mej sällskap. drog hem till henne och tvättade/dolade åsådär! eftermiddagen anlände ida slida torsby också. vi tog en promenad till fröken, där eelin och eemy även var. vi har haft lite roligt med cameran idag, jag och ida har nämligen tagit miljoner söta photos på 3 coolingar utklädda till färgigafärger, mktmktfiiiina (: eftersom att slida ska sova tätt intill mej inaatt så är vi förtillfället hos pappsen, drar slingor på na så de ryker, blond ska de vara?


nej, nu blir de kaffe, vindruvor & film!
och imorgon drar vi till stjerneskolan och träffar folk.

Dagens låt: Staind- so far away
braaa
hej

OPLANERAT, NÄSTAN SOM PLANERAT.

slapppppis. slappfiiia har jag varit idag.

gick upp tidigt för ja kunde inte sova. diskade och lagade mat åt mammsen när hon var klar med sin träning.
sen kollade vi på tur med vädret, skönt att skratta ur sej lite skit. mammsen har även ringt körskolan och bokat tid för kurser osv. im on my way! wiiiiiie, vill bara ha de gjort nu,nu så snabbt som möjligt. inte länge kvar nu, ännu kortare tills jag blir 18, längtaaaa!

ida slidaa sötnöt kom till mej på kaffe någon timme, sen drog vi in till stan och kollade läget. och jag fann det jag ska inskaffa. jag tror jag blev kär...



oplanerat, nästan som planerat!
så fick jag och ida för oss att jag skulle med henne hem till sunne, sova där och hänga med henne till hennes school imorgon. och yes, jag är nu i sunne. och så blir det (:

nej nu blire myspys.


/ fraaajjjdahn!




DJÄVLA HELVETESKUK!

änna min mus sov hos mej igår, kollade björn gustavsson, slappade, pratade, kaffe(såklart) och hade de myspys ända tills ja började få magknip, kvälgningar....... bara sådär, helt plöstsligt.

sen började det hela, från igårkväll tills imorse.
jo så jag har haft spy/magsjukan inatt, ja tror det var de värsta jag varit med om på väldigt länge faktiskt.
sov i genomsnitt ca 1 ½ timme inatt, efter all kränkning vridande osv. skönt va :)

imorse 07.35.
anna fixa o dola i badrummet.
f: anna spring ut fort
a: va?
f: men gå ut ja ska spy
a: vänta en minut bara
f: NEJ MEN FAN FATTAR DU INGENTING ELLER CP
aggro fridah var i top form på morgonkvisten!



dagens händelser: ? sovit, filmer, saknat calle.saknat träningen med ida slida.& ja vill till fröken


jag tkr ni är dåliga på att ge en kommentar. om ni ska kolla,så gör det!

slash fraaajjdahn.

HATE THIS PART

nu var de snart slut på de roliga igen...

I torsdags åkte ja hem till torsby, som ja skrivit om i det tidigare blogg inlägget. read it! på fredagen kom fröken och emy på kaffe och en massa deep talk, bla. om dieter och anorexi osv. det är intressant, speciellt om man varit i skiten själv som ja tror alla vi varit. nyttigt att prata om! på kvällen åkte jag iväg till ämtervik för att vara med Calle, och där blev ja hela helgen ut, underbart.. <3 kom precis alldeles nyss hem, anders är tokig som en... och fjäskar som vanligt. nu ska jag iallafall packa upp mina saker, ta en kaffe med mammsen och sen kommer änna och nattar hos mej.. niiiice!


imorgon är de ny vecka, ny skoldag och de ser ja inte så speciellt mycke fram emot direkt, därimot ser jag fram emot en vecka på hälsokällan tillsammans med ida slida, om ni inte hittar mej eller får tag på mej så finns ja nog där.


old pic, 07?



ciao

LITTLE GIRL

Godmorgon folkens!

just  nu sitter jag och tar det lungt med en kaffe kopp. har varit duktig imorse och gått med hannah,burit in massa ved åt pappa, dammsuga/torka golven både uppepå och nere, diskat, plockat lite här och var. ja ska faktiskt ta och gå ner och försöka väcka upp den snarkande maria som ligger där nere i soffan och sover som en stock, tro mej. hon sover goare än mej >< men de är positivt. snarkar värre än någon annan också faktiskt, så fröken fridah har inte sovit värst mycket inatt, vaknat, somnat om, vaknat.......

nu ska jag slänga mej i duschen, väcka sömntutan och sen vänta tills mina busfrön Emy och Fröken kommer på kaffe. mysigt.

Sova med Calle inatt (:




Veckans ängel: min ida slida vattenskida, always <3
Dagens låt: Enrique iglesias-little girl


Ha en bra helg
ciao / fffrajdaaa.

Torsdag

jappp, nu är dt helg igen
iaallfall för mej, känns faktiskt som de va igår. tiden går så fort, men vad kan de bero på?


igår: jag och kusselin hannah tränade röven av oss på gymet, mamma kom senare eftersläntades och gjorde oss sällskap. det var skönt! efteråt åkte vi hem, lagade kyckling och ris. Mischa Cathrine och Johanna kom sen på besök och vi drog först in till stan och kikade litegrann sen till infinity, de gick fint tror ja (:
Hem och ta det lungt, kolla mamma mia, ett varmt bad och massage av mamma.



idag:
just förtillfället sitter ja på min 1/2 lektion idag, svenska! och de suger, de är nog ärligt talat de tråkigaste ämnet som finns. iallafall så är ja glad för att min skoldag är slut om ungefär 2 ½ timma. och då åker jag till tarsby för att sova hos pappa, förengånsskull, dt behövs nog för ja hamnar aldrig där tillslut ändå. antingen åker ja till någon eller så kommer de någon,always! men de gillar vi, jag. blir där men ja tror ja får en natt-vän, MARIaa.



2 Månader Med Bästa Calle Aspegren <3



nej nu måste jag kila
ha en bra dag, slash fraaajjjjd.

SPECIELL

hejÅhå.

no school for me today. igår kännde ja mej inte bra, inte imorse heller. yr som att sitta i en karusell. men nu är de betydligt mycket bättre när jag fått vila/tagit de lungt/huvudvärkstabletter/c-vitamin på c-vitamin.

har varit drygt och tråk ända tills ja kom på vad jag skulle sysselsätta mej med. jag har faktiskt varit lika duktig som fröken varit idag. jo, rensat och plockat rummet och garderoben. jag började med att riva ut varenda liten detalj i garderoben, skurade inuti.ovanpå.utsidan. sen plockade jag rätt allting, och började med själva rummet, allting tog mej ungefär 2 timmar med en kaffe kopp hit och dit (: så nu är allt helt djävla CLEANT + att de luktar melon överallt. det ser någorlunda ut och ja är redo för en myskväll.

har tankat några filmer idag som ja tänkte kolla, jag och mammsen ska dra igång en utav dom nu "ett päron till farsa"
själv har ja inte sett den, men tydligen hon. tydligen är den kanoners och rolig. de märks strax..




tillbaka på inlägget, filmen var kanon! skratta är alltid skööönt,haha.
just nu sitter ja med min egen hemmagjord ansiktsmask och snart väntar ett varmt bad.


ha en bra dag!
slash fraaajjd.

LÅNGA HELGER ÄR SKÖNT

från torsdagar till söndagar!

Torsdag: åkte till torsby och slappade. sen kommer inte min hjärna ihåg vad som mer hände den dagen, gone!

Fredag:
Tog en morgon promenix med hannah och sen drog jag fröken emiely knutte och badbollen till sunne. mötte martinuus och idsko. sen drog hela gänget hem till Zeromancer och härjade och spela gh osv. Sen blev de bara jag och idsko kvar hos henne, sov i hennes 120säng allihop, det var mysigt. trots att jag vaknade av att jag slog huvudet i sängbordet ett antal.

Lördag:
jag och idaa drog hem till torsby. vi handlade sen var vi kockarna själva och lagade good mat. sen åkte vi hem till fröken, drack en kopp kaffe. anders och david kom så vi hängde med hem till Anders och spelade gh-band med alkisar.
Hannah kom senare och hämtade, jag och idaa åkte med hem dit och myste, sen nattade vi även där.

Söndag: vaknade upp hemma hos Hannah. gick upp och käkade frukost, sen satte vi igång filmen sen när vi va små, sofia och micke kom och vi kollade klart på rosa pantern :) nyss kommit hem till pappa, ida äter vindruvor och är TELEFON NÖRD. som hon varit hela gårdagen och idag dagen. nu väntar vi på tuff tuff.
slappare dag går inte att få, tror ja. men skönt förengångsskull..

Som sagt, har jag haft en kanoners helg med söta människor och kusiner.

<3 /

syftar lite på om ja börjar på att bli sjuk eller ej, känns så nu. är yr och mår illa
Hoppas bara inte ja fått den där djävla vinterkräk sjukan som rör sej i torsby hålan.



saknar c, mycke!


glöm inte bort att vännerna är de viktigaste man har!

tjo


HELG

vaknade tidigt imorse av att hannah ringde och väckte mej, så vi gav oss ut på en morgonpromenix och sen vidare hem till dom. kollade på film sen när vi var pytte små, fan vad vi skrattade.. inte konstigt!

sen kom fröken knutte emiely & bAdbollen och hämtade mej, vi drog till sunne.. zeromancer martina bus och idaaaa

sitter hemma hos zeromancern nu, gh mölj och gosa.



slash fridah

....

häjhäj.

andra skoldagen avklarad. blev glad när jag fick reda på att jag slutade kvart i tolv, och gör framöver, wiie!
så då hann jag även med att träna någon timme på gymet.

sitter hos fröken nu och hon drar slingor på mej, snart dra på idasliiida.
Vi ska bli blondare än blondiner.

sommar hemma hos frök, vill ha nuuu!


Tror de finns en Skywalker stalker! :O
tja

FAST CAR

HEJhoppSAN.

Igår tisdag tränade jag några timmar på kmti, det var uberskönt, skönt att få bort träningsverken lite också för den delen. sprang hem och fick i mej mat, sen kom maja och tommy som hämtade så bärde de av hem till calle. Stack in en nål i Gurra's öra, stackarn var så rädd så svetten rann. sen blev de china mat och en film på det, som var både dålig och bra.
sen blev de sova rätt så tidigt, eller ikke. runt 03.00tiden. men det var de värt!
sen var de bara att ge sej upp och ut i kylan för att åka med bussen 06.45 men som var försenad, brrrr! hade hela bussen för mej själv ungefär, somnade. när ja vaknade till så var de så fullt så de blev ståplatser och väskor både högt och lågt, trångt och skönt vetni.

första skoldagen på 3veckor var faktiskt helt okej, roligt förengångskull. de var byte idag så lagade/serverade mat till hela skolan, gick toppen! efter så drog jag ut till bergvik och fick tag på ett par skor. sen blev det att gå och vänta på att Sofia skulle sluta jobba. åkte hem, hamnade i sängen på en gång och sov någon timme, de behövdes för så trött som jag var har jag inte varit på ett tag nu, wellwell.

Såg schemat idag och de är toppen, eller därför att vi är lediga alla Fredagar, hur skönt som hellst.


Torsby imorgon?
ida & fröken.
OCH EMIELY!!
de blir nog så ja.

nej godnatt

GOTTA BE SOMEBODY

Varför ska de vara så fakking kallt ute?
de är ganska stor skillnad på där jag rör mig just nu.
-20 torsby .-12 ämtervik .-5 karlstad
så nej inge mer torsby för då fryser ja ihjäl.
GIVE ME SUMMER AND TRIP TO CYPRUS!

har sovit i ämtervik inatt. var duktig och var ute och gick på eftermiddagen sen var jag och calle i köket, köttfärssås och spaghetti lagade kockarna. tog tuff till karlstad senare och har enbart nördat tvspel med lillebror ikvl och smetat in mamma i havergrynsklet i ansiktet, len och go blev hon.


Dagens låt: Nickelback - Gotta be somebody

morgondagen blir att gå upp tidigt och fixa lite här hemma, sen drar ja till gymet för träna några timmar, om jag har tur kanske jag får med mej toffeln blatte änna också c[: sen åker jag till bästaste<3 again och nattar där. Onsdag morgon blir de upp tidigt som gatan för att åka iväg till kukskolan. nog för att de ska bli roligt att träffa alla söta ansikten, men egentligen så vill ja tända eld och låta skiten brinna upp.

nog om det
nog för mej
natti natti









boysboysboys

jag säger så som rita flygind alltid säger... Morrn!

LÖRDAG;

igår kväll blev de myskväll med två galna, lulliga, konstiga typer. och en bror som var sur för ja snodde hans tvspel. kollade två filmer, skrattade så mycket att jag fick ont i magen. satt även och planerade lite till sommaren. Jobba utomlands?
och maybe cypern i maj =]]]

SÖNDAG;

frukost.. FINT VÄDER! suttit ute i solen på balkongen en stund, tro de eller ej. men faktiskt så var det skönt.
nu strax blir de att gå till gymet med mamma och bli där ngn timme. sen blir de tuff till LILLA calley, wie jag är äldre! ;D;D


dessa 2 är dom BÄSTA vänner som finns. alltid ställer upp. alltid finns när man behöver. big love<3


ja tycker jag är duktig som inte rökt. även fast jag är aggro & har lust att röka miljoner cancerpinnar nu så gör jag det inte.

Dagens låt: Lady gaga- boysboysboys

ÅRETS VÄDUR 2009:
Vädurens principafasta beslutsamhet är din bästa vän under 09. Du gör klokt i att ha regler för dig själv, det hjälper dig när du står inför vardagens dilemman och bringar struktur i svåra situationer. Var bara försiktig så att du inte blir allt för trångsynt för ibland kan dina rgeler bli allt för hårda. Andra människor har svårt att leva upp till dina krav och blir besvikna över att inte kunna komma dig nära. En extra rolig händelse på jobbet sätter sin prägel på försommaren och du kommer närmare dina kollegor även privat. Detta är ingen bra tid att försöka förändra din yrkes-situation, var istället glad över stundernas fina stämmning och stanna där du är. Till hösten startar du ett nytt projekt som innefattar många djupt sittande kunskaper, du utvecklas på alla plan om det lyckas på det sättet som du önskat. Framgången blir en bekräftelse som du väntat på.
KÄRLEKEN:
En kärleksresa till påsk kan vara att rekommendera för dig och din partner för att väcka gamla känslor till liv. Ni tycker mycket om varandra men är dåliga på att visa det ibland. Är du en ensam vädur får kärleksrelationerna ligga på is till sommaren nör ledigheten kommer, då kan du äntligen slappna av och möjligheterna att hitta en kärleksvän ökar.
EKONOMIN:
Här sker inga stora händelser till en början. En större investering i mars kommer emellertid att skaka om ekonomin en aning. Har du planerat den väl och räknat med lite mer knapra förhållanden som konekvens av detta ska du dock inte bli onödigt påverkad av det. Fortsätt i samma banor som tidigare, ekonomi är något du kan och har god insikt i.


Ciao





ROLL IT UP

igår körde ja hem till kd och de gick kanoners. på kvällen kom calle och nattade här. fick även besök av nson martina knut martin och idaslida, vilket gäng!

inatt har jag nog sovit alldeles för skönt. och imorse alldeles för länge. när jag vaknade blev jag med mammsen till gymet, var med på spinningen 60min och sen körde ja lite på egen hand. gick hem och åt, sen bar det iväg på en promenad. det var sköööönt :))

har varit snäll och dammsugit, diskat och torkat golven medans flygind broder och mamma var på bergvik.

nu blir de enbart en mysochfilm kväll


15/11-08. Calle Aspegren

/ Fridah !

NEW YEAR- 09

Nytt år
Nya möjligheter
2009

sista kvällen 08 blev lyckat igår tror ja mer än bestämt. tjejmiddagen hos millan blev godare än godast och ännu godigare att träffa alla som man inte sett på år och dagar. under kvällen drog vi upp till max en sväng också och kolla läget. sen blev de bil till v.ämtervik & hämta calle. drog hem till mormor och company och ringde in de nya året och sköt raketer osv. sen blev de hem till hannah och sofia, sova där i ett ISKALLT rum.

ätit god mat hemma hos mormor idag igen med släkten. sen gick ja vidare och umgicks med fröken och david. kaffe&smootihe(: osen hann jag även trycka in en kanyl i läppen med frökens superduper salva som gjorde att hela käften blev bedövad,nu är de gjort för andra gången.

Smaka? mumms myspic, blodigt drama där en stund.

ayaa, nej. nu väntar sängen för imorgon skaja upp på en promenad och sen köra bil till kdtown.
natti natti .

RSS 2.0