FRIDAY

Back in Torsby!


har höllt till i kd nu ett par dagar(passar på när ingen är hemma)
nejdå, fridah tycker inte om att vara själv så de var inte därför jag varit där, utan därföratt jag ska få körningen gjord.. igår och idag hade jag sista körningen, kanske trycker in en eller två till om det behövs någon gång, märks.

igår tog jag och kusselinen ett kvällspass med Move spinning60, uber skönt och de var något svettigt med. helt slut efter det så vi gick hem och var nyttiga med våra frukter och kollade film. sen kom faktiskt sötflickorna ida slida och zeromancern till kd, och hängde med mej och sofia en stund. sen gick vi hem till mej och gosade framför tvn och sen blev vi tlöttisar så vi fann sängen ganska tidigt.

ville inte gå upp när dessa låg i min säng, men tyvärr. så var jag tvungen upp 06.00 /: bläää.
när ja var klar så mötte ja upp dom i stan och kikade runt lite. sen var jag duktig och iväg på ett morgonpass med spinning med sofiaa igen. sköntskönt, nu är det helg och jag ska vila. för nu är ja trött, grining, hungrig... därför ska jag gå och försöka bädda ner mej en timme eller två för att orka myskväll hemma hos Hannah ikväll.


Favvoortiten!
Emmli me då!
hålla handen snart igen? :$




/ fraaajjjd.


WORK !

TISDAG & ONSDAG ;


Igår morse gick ja upp så tidigt som sju, jag bror och mammy åkte till mormor&morfar och åt frukost sen åkte vi vidare till Arvika dit morfar skulle till ögondoktorn, satt och väntade någon dryg timma. Efteråt åkte vi till Centrum och gick i lite affärer, blev litegrann också faktiskt. sen blev de hemfärd igen. jag blev med mest för att jag skulle få köra.. de gick bra, även fast gammlingars bilar är så himlans mycket trögare och segare, well. 
Blev med de hem och åt god mat, sen åkte vi vidare till Kusselinerna. åkte även skidor igår, sen gjorde jagmammyhannahsofia ett 45minuters friskispass på golvet inomhus, svettigt och skönt.


Idag var jag också uppe tidigt, gjorde mej klar  innan tio för att jobba på sahlströmsgården. Det var bara jag och anna som jobbade, fick även vara ensam i serveringen, men de gjorde inget för det gick kanoners. jobbade mellan 10.00-16.00. nu har jag spring i benaa efteratt ha sprungit som en galning runt överallt, så nu ska jag fortsätta mitt springande och till hannah en stund.
Ikväll åker jag till Karlstad och sover tills fredag, tur att sofiaa jobbar och är i kd så ja får sällskap. så de blir myspys med henne ikvälll.


Inatt åkte Calle till Usa också, borta 3 veckor :/  
lyllllllo honom
!





/ F



DROP IT LIKE IT'S HOT

Dålig uppdatering av mej, fredag/lördag/söndag/måndag !


Fredag: Blev ett hårt spinning pass på morgonen. På förmiddagen kom Hannah & Brother hem till karlstad så vi blev hos Sofia under dagen och tog de lungt, sen åkte jag till Calle och jag sov där.

Lördag: Åkte hem på morgonen, klev av direkt vid gymet och körde lite egen styrketräning, mest ben och mage. sen var jag uber trött efter att ha fått lite sömn under förra natten och sovit oroligt, så jag gick hem och la mej på soffan och tänkte slappa bara, men där stupade jag och somnade, lyckades också såklart missa klockans ringande så jag försov mej och fick världens panik när jag vaknade, därför att klockan var 16.55 och bussen in till stan gick 17.20. det blev att slänga sej i duschen och fortsätta stressandet och iväg ut till buss/tåget. Frida höll mej sällskap på tuffet också, hoppas de gick bra i helgen stumpan ;)
Kom fram till calle tillslut trots snöstormen, firade gurra.. blev massa god mat, prat osv. Sov där.


Söndag: Åkte till Torsby på förmiddagen, åkte hem till pappsen, och såklart satrte han mej i städningen direkt ja kom innanför dörren, typiskt. men de gick iallafall kanon med lite dunkande musik i örnonen på både mej och pappa! sen tog jag mej en promenad till kusselinerna där mamma och anders också var. Hade en mysiskväll och kollade bla, Beck.


Måndag: vaknade pigg redan 08.30 och kunde inte sova mera, gick upp och dammsög, stekte massa kött åt pappsen, bärde in ved, plockade disk och lite allt möjligt. sen blev klockan helt plötsligt elva och då tog jag mej en gå/spring tur runt sjön och fortsatte sen till kusinerna igen, där var dom som döa säckar när jag kom dock, men sen kom jag och drog med dom ut och letade fram skidorna som vi ska åka på i eftermiddag, blir spår med slalom istället för längd, go us!
Tillbaka på inlägget: Åkningen gick super kanon, jag och hannah tog först en runda runt kälkerud, svettigt och skönt. sen gedde sej mammy, brother, micke och sofia ut, det gick också bra tror jag, förutom att bror drog sej i flera gånger och hade dåligt tålamod, grining som fan. wellwell! Har förövrigt haft en toppen dag.

Föressten så stoppade jon mej på vägen förut och frågade om jag hade lust att jobba, så det blir jobb på onsdag, skönt.



Calle är det bästa som finns, love!


neje nu ska jag ta mej en dusch och sen blir de åka!

SMOOTHIE

Ännu en dag upp tidigt som satan, ganska duktigt av mej eftersom att jag är ledig.
Körningen idag gick fint, körde motorväg och landsväg osv. även Halkbanan är bokad och klar nu, skönt så ja får den gjord.


efteråt åkte jag hem en snabbis, åt och vila lite. sen gick jag och mammy över till Sofiaa och höll henne sällskap en stund. Sen blev det ett hårt&svettigt Spinning pass, vilket satt så djävla gött. men efter 4pass denna vecka så är mina ben nu som spaghetti tyvärr. skönt de


nu blir det lungt en liten stund.
Och ska  faktiskt göra mej en iskall smoothie, blev sugen när solen är framme och fint väder är det också, det påminnner så mycke om sommardagarna hemma hos fröken, åh vad jag vill ha sommar.


Hannah och Brother kommer hit om en stund så blir att träffa dom några timmar innan jag drar till min calley !


Mummms =))



ha en bra dag.
/ Fridah !




TORSBY TODAY!

imorse blev de upp tidigt, IGEN.
Körde och det gick superduper.

sen blev det skolan fram till halv tolv, sen tog jag min helg och mitt lov, sköntskönt.



efter det tog jag tuff'et direkt till torsby, fick malin som sällskap som tur var. när jag kom fram så mötte jag fröken och vi gick och köpte massa gottit sen drog vi hem till pappsen en liten stund, in tillbaka och då gick vi till samuel där jakob, stefan, david och kilgren var, badbollen och emly kom även senare, så dagen har bestått av massa chill och tvspel och prat och skratt osvosv. 


är back in kd nu och de blir mys med mammy och sofia ikvälll.
men sängen väntar tidigt idag också eftersom det är körning as tidigt imorgon också.


Gammal07 och extrema blondiner? ><


slash fridaah

NO AIR

har inte riktigt hunnit med att blogga, men nu kommer de en snutt.


igår bestod dagen av bara springa i ett kök fram och tillbaka, det var en aning jobbigt. sen drog jag hem och vilade en stund, sen bar det av på spinning intervall 60. sova sen!

idag har det nästan varit ännu drygare faktiskt, eller inte drygt men jobbigt som fan för men var ju inte den piggaste av alla direkt, men de var bara att bita ihop tills man fick ett helt bleck över handen/armen och fick brännsår, då jag inte kunde använda mej så mycket så fick mest gå runt och mingla, faktiskt så var det skönt. men ont som kuken!  
åkte hem efter skolan, men de var inte så roligt att komma hem för mamma är inte på topp just förtillfället,så jag blir bara tokig och samtidigt också ledsen när någon annan mår skit, that's it!   la mej och sov tillslut & sov 3 hela timmar, då är man trött. hörde till och med inte klockan, som vanligt. men vaknade av att sofia kom in och skrek och sa att träningen börjar om 15minuter, så de var bara att hasa sej upp och vi sprang hela vägen dit, blev spinning intervall 45. UNDERBART


Precis kommit hem nu, svettigt och skönt..
så nu blir de en dusch och sen över till sofia ikväll.




HEEELG för min del imorgon, wiie
åker en sväng till torsby under dagen, så FRÖKEN?
du behöver ju inte fundera på vad du ska göra, du ska komma till mej på kaffe =))


/ Fraaajjjjd!



STRESS

idag var det upp och hoppa tidigt som tuppen.
var redan uppe vid halv sex, dusch&fiXX och sen ut till bussen till körskolan, körde för lärare idag och de gick jätte bra =))

efter det väntade en skoldag framför mej, ganska segt eftersom vi fick sitta och dola med teori i 3 timmar, jag vet inte vad som skedde men jag och frida jobbade som bara attan idag, go us! efter det fick vi sluta och jobba psykologi hemma. så jag drog hemmåt och pluggade lite, åt och sen in till körskolan igen för att sitta på teori där med 2timmar. och efter det så var det att skynda till gymet för ett pass move spinning 1timme.

dagen har bara bestått av stress stress stress
så det ska bli skönt att komma i säng tidigt ikväll !



jag vill vara brun som en pepparkaka
jag vill ha klart bokningen till Cypern
jag vill ha klart bokningen till London?
jag vill ha tillbaka det långa håret(ibland)
jag vill ha idis och jag vill ha fröken
jag vill ha sportlov just precis nu
jag vill ha Calle hos mej inatt


mycket man vill, mycket man inte kan få


nej nu blir ett hot badkar


/ FridahNordlund .

TIDEN SOM HAR VARIT HAR FÅTT MEJ ATT FATTA.

lite uppdatering från helgen kommer nu.


Fredag: favvo tjejen sov över hos mej i torsby från torsdag till fre. hade de sjukt mysigt och tog igen massa vi missat. fredag morgon gick vi upp, fixa och dola och drog in till the by, gick upp till stjerneskolan och träffade folk osv. senare mot kvällen åkte jag till calle och sov där.


Lördag:
åkte hem på morgonen, åkte till karlstad eftersom att mammy inte varit hemma i helgen så har jag varit "fågelvakt", usch djävla fåglar. när jag kom hem tog jag mej en lång promenad i det fina vädret, vilket var så himla skönt. blev dusch och sen drog jag in till stan med my mouse! umgicks med lite vänner från klassen innan de skulle iväg och jobba. sen blev de vänta på tåget i någon timma, men som tur var fick man väl sej en pratglad gubbe till sällskap som skulle prata om allt mellan himmel och jord, ungefär. sov hos calle...


Söndag:
Upp och iväg på crosstävling i elofsrud, bortanför ämt. hela ligan blev med och kollade. sjukt fint väder, men mina fossingar började strejka och förfrös sej tror ja! var där någon timma, sen åkte vi hem och åt. helt slut sen så både jag och calle somnade och sov en timme. upp och iväg.. back in karlstad nu. eftersom att klanten själv missade tåget från norge så är ja alone, de tycker inte fridah om.

<3


/

nu ska jag ta mej ett riktigt varmt bad
dunka hög musik
sova tidigt


Puss

you got a pieace of me

Denna vecka har gått hur fort som hellst, tillochmed så att jag redan tagit helg, wiiiie!


därimot kunde ja inte slita mej upp ur sängen imorse när jag hade världens goaste och bästa intill mej. så busig var jag, no school for me today!

Gick till gymet och tränade med Mammsen & Hannah istället. jag och hannah körde hårt på nedre våningen, sen fick vi en färjestads ledare också, vi lyfte tyngder och hade oss. uber skönt att träna igen efter att ha varit sjukling. Nyss kommit hem iallafall, har ätit osv.



nu blir det en dusch, fixa och dola. sen tufftuff till torsby med twinsen, ida sliiiida hoppar även på efter vägen och nattar hos mej inatt, äntligen får jag träffa min favorit flicka (:


/ F R I D A H

ESCAPE

imorse var det väldigt jobbigt att ge sej upp ur den varma sängen och ge sej ut i djävla kylan + att man kände sej as pigg,noooot.

ännu jobbigare blev de när man hade prov i diet direkt på morgonen som ja inte visste om överhuvudtaget, sen var vi tvungna att ställa oss i köket, blä. bara för dom inte orkar göra sina jobb, utan vi ska vara slavar, så är det tyvärr. Jag och frida ställde oss och gjorde lasange som blev lyckade iallafall (=

efter skolan drog jag och elin en fika på waynés, mums på det. och efter det.. teori i 2 timmar!

så har min dag sett ut, men den är inte slut än förstås. . .
men blir mysa massa med calle som kommer och sover!



(Imorn blir det myspys med söt kussen också)


föressten så blir man galen på sånna människor som dej
du borde inte visa dej utomhus, att du inte skäms över dej
du är helt jävla wierd, hoppas du läser & känner dej träffad


/ F.




TOUCH YOU RIGHT NOW

Under helgen har jag....


fredag:
ledig från skolan som vanligt, uberduperskönt. var ute och gick med lilla bellus ett antal gånger, som bara fick cp ryck och skulle trasssla sej in oss båda hela tiden så man höll på att ligga på backen flera gånger, men de gick fint.
Sofiaa kom över och blev med på promenad också, sen blev det att umgås och hjälpa henne tvätta några tvätter.
Senare mot kvällen, åkte jag tufftuff till Calle, som tur var fick jag sällskap av SötpajenTinette, inte sett en skymt av henne sen i somras tror jag, så fanns endel att prata om faktiskt (:        / nattade i ämtervik....

lördag: åkte hem på morgonen/förmiddagen, tog en dusch och satte precis på mej träningskläderna för att ge mej av på en powerwalk, men inget blev av med det. var bara för mej att hoppa in i duschen, fixa & dola lite. för sen blev det bio med Calle & hans familj. kollade på Valkyria! faktiskt en helt okej film, eller den var braaa, så den rekommenderar jag er att se. efteråt åkte vi till vedungen och åt, eller dom. isvatten satt fint för mej (y)
jag och calle åkte hem till mej och myste hela natten som bara faaaan, helt underbart....
han är det bästa som hänt mej! <3

Söndag:
gick upp tidigt för att lägga sej imorse typ, men pigg blev jag i vilket fall. så har jämt nyss varit ut på en lång promenad i snövädret som lagt sej under natten, blä försvinn snö jävel!  nu ska jag ta mej ett bad och sen får vi se om ida slida kanske kommer som står ute på något håll & fryser.




hm, om det är så då så är du ett pucko


/ fridah

BLAME IT ON ME.

tjolahoppsansa.

ingen skola för mej idag heller.. febern var igång imorse och härjade igen. men la sej under dagen, vilket var skönt. hoppas inte på mer sjuka nu.

Idag har jag tagit det lungt för det mesta, plockat och dolat lite som vanligt och det jag orkat.
har även varit iväg på den 3:e teori lektionen nu, idag slapp vi iallafall stå ute i ett garage i 2 timmar och frysa ihjäl.
Bokade mina körlektioner också som jag ska ha nu framöver, sköönt. längtar verkligen ihjäl mej tills jag har körkortet i handen, åka vart man vill och de kommer bli så mycket frihet.

nuska jag ta mej ett varmt bad iallafall


& på fredag blire fröken.idsko.emy! förhoppningsvis (:

/ FRIDAH.


RELEASE ME

wiiie idag är ja nästan frisk, fyfan vad skönt.

gick upp tidigt imorse, vaknade av att mammsen dunkade musik och sjöng helt galet, så de var bara att gå upp. tog mej en dusch och sen ringde sötnosen Sofia och ville ja skulle komma upp till henne och göra henne sällskap, och visst gjorde jag dt. var där någon timme tills hon började jobbet.

gick sen hem och började dola lite på rummet, torka bort alla dammråttor som kommit fram sen ja åkte härifrån i torsdags. usch och fy! har även haft ork till att dammsuga också.. men nu får det vara bra för ett tag, det blev för varmt åt mej.

mammiii kom nyss hem efter ett hårt träningspass, så nu får ja ta på mej att fixa mat åt henne. sen ska jag åka in till stan för att sitta och lyssna på en 2timmars lång teorilektion, kuuuuul!


men efteråt så blire sofiaaaa :D




orange i håret är inte roligt det heller!
(dock syns de inte på bilden)


/ fraaaajjjdaaaahn !



BURRRRR!

No school today
No school tomorrow



därför att de inte ser ut som att jag ska få bli frisk, dumma. piggare i huvudet är jag, men inte någon annanstans.


Åkte iallafall till Hannaah igår, var sjuka tillsammans och de var verkligen en slappiisdag. tv.film.tv.film.the.tv.sova.film. ah ungefär.efter all tv & film tittande så var bara Wildchild det enda positiva, den var kanoners (:
sen åkte vi till mormor&morfar och åt mat, sen åkte vi hem och nattade igen.

Imorse när vi vaknade var vi båda lite lite bättre, fortfarande inte bra iallafall.. frös jätte mycket så vi gjorde oss varmt the och kröp under filtaaar. där blev vi liggandes hela dagen idag igen, i stort sett. sen blev ja trött på att ligga still så ja åkte hem till pappsen och packade mina saker och åkte tåget till karlstad! gick direkt upp till Sofia och var där någon timme. lägenheten blev mysig!




nej oj, nu blev klockan mycket och ögonen börjar flippa ur ><
natti natti






RSS 2.0