boysboysboys

jag säger så som rita flygind alltid säger... Morrn!

LÖRDAG;

igår kväll blev de myskväll med två galna, lulliga, konstiga typer. och en bror som var sur för ja snodde hans tvspel. kollade två filmer, skrattade så mycket att jag fick ont i magen. satt även och planerade lite till sommaren. Jobba utomlands?
och maybe cypern i maj =]]]

SÖNDAG;

frukost.. FINT VÄDER! suttit ute i solen på balkongen en stund, tro de eller ej. men faktiskt så var det skönt.
nu strax blir de att gå till gymet med mamma och bli där ngn timme. sen blir de tuff till LILLA calley, wie jag är äldre! ;D;D


dessa 2 är dom BÄSTA vänner som finns. alltid ställer upp. alltid finns när man behöver. big love<3


ja tycker jag är duktig som inte rökt. även fast jag är aggro & har lust att röka miljoner cancerpinnar nu så gör jag det inte.

Dagens låt: Lady gaga- boysboysboys

ÅRETS VÄDUR 2009:
Vädurens principafasta beslutsamhet är din bästa vän under 09. Du gör klokt i att ha regler för dig själv, det hjälper dig när du står inför vardagens dilemman och bringar struktur i svåra situationer. Var bara försiktig så att du inte blir allt för trångsynt för ibland kan dina rgeler bli allt för hårda. Andra människor har svårt att leva upp till dina krav och blir besvikna över att inte kunna komma dig nära. En extra rolig händelse på jobbet sätter sin prägel på försommaren och du kommer närmare dina kollegor även privat. Detta är ingen bra tid att försöka förändra din yrkes-situation, var istället glad över stundernas fina stämmning och stanna där du är. Till hösten startar du ett nytt projekt som innefattar många djupt sittande kunskaper, du utvecklas på alla plan om det lyckas på det sättet som du önskat. Framgången blir en bekräftelse som du väntat på.
KÄRLEKEN:
En kärleksresa till påsk kan vara att rekommendera för dig och din partner för att väcka gamla känslor till liv. Ni tycker mycket om varandra men är dåliga på att visa det ibland. Är du en ensam vädur får kärleksrelationerna ligga på is till sommaren nör ledigheten kommer, då kan du äntligen slappna av och möjligheterna att hitta en kärleksvän ökar.
EKONOMIN:
Här sker inga stora händelser till en början. En större investering i mars kommer emellertid att skaka om ekonomin en aning. Har du planerat den väl och räknat med lite mer knapra förhållanden som konekvens av detta ska du dock inte bli onödigt påverkad av det. Fortsätt i samma banor som tidigare, ekonomi är något du kan och har god insikt i.


Ciao





Kommentarer
Postat av: Skywalker

ja ska me till cyprys!!!!!!!!

2009-01-04 @ 14:21:45
URL: http://emmeluttan.blogg.se/
Postat av: Edhan

du är duktigast i världens sötis! (L)

2009-01-05 @ 02:08:21
URL: http://idiaow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0