PINA COLADA ,

bLOGGning för hela lång-helgen.

Torsdag:
praktiserade från 08.30 - 16.00. ÅKte in i stan och hämtade Sofiaa, sen drog vi mot Torsby. Hem till henne och fixaa när vi kom hem, eftersom ingen av oss hunnit. Kom iväg senare än vad vi planerat. men kvällen blev inte sämre för de, hade en sjukt rolig kväll faktiskt. Först blev de att ta en öl på kina restaurangen med vänner, och sen blev de faktoriet. Himla mycke folk var de, knappt gick de att röra sej där inne. Hamnade iallafall på dansgolvet med Martiiinuuuus , & där stod vi hela kvällen, loveit! jag, micke drog hem till Kusselinerna/ Mischiiiee och sov där.

Fredag: vaknade så tidigt som 08.30 och var hur pigg som hellst, hela ligaaan gick ut och pressade i solen, där blev de några dryga timmar. åkte in och gjorde ärenden och handlade inför grillningen. Hela släkten kom sen på kvällen och vi hade de jätte mysigt! sen blev de till att spela kubb :) klockan drog iväg och jag gick hem och tänkt natta, men så kommer godingen Emy och våldgästar mej, sov hos mej me!

Lördag: jag och emy gick upp och tog de lugnt i solen en sväng, sen blev de in och soooola eftersom de vi längtat efter försvinner. sen träffade vi på adde och boger nere i byn, kollade när de bytte däck en sväng och sen blev det hemmåt för att laga mat, duscha, fixa, chilla, åka till elin. kom iväg tillslut, till Sunne. Körde i stort sett hela kvällen, skönt de med iställe för att dricka, faktiskt. Åkte sen hem till min calle, som ja saknat mEGA!!!  sov här.

Söndag: kvar hos calle, ska gå ut och kolla när han skruvar, sen blir de att hämta upp alla galningar i sunne som jag inte ens vet vart dom håller hus, därefter blir de Torsby, tvätta bilen och sen efter de, hem tillbaka till Karlstad!



hejåhå!

Kommentarer
Postat av: Anonym

de blev aldrig att ja kom förut för ja somna :P men till veckan nu måste vi ta en dag å samlas alla å boka skiten :D

2009-05-03 @ 19:14:39
URL: http://emmeluttan.blogg.se/
Postat av: Anonym

Soft som fan har de varit!:)

2009-05-04 @ 07:20:31
URL: http://smae.blogg.se/
Postat av: Emiely

du är bäst friiidet! (((:

2009-05-04 @ 08:46:02
Postat av: F: svar emy!

emy min muff är bäst i världen! puss

2009-05-04 @ 14:38:37
URL: http://fridahn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0